1. joulukuuta: Blogin kaksivuotissyntymäpäivä ja arvonta

Uskomatonta, että yhtäkkiä ollaan joulukuussa ja adventin ajassa. Tämä vuosi on ollut varmasti jokaiselle meistä hyvinkin erilainen ja poikkeuksellinen eikä siihen ole tulossa muutosta vielä joulunkaan myötä. Toisaalta tämä poikkeuksellinen aika on tuonut mukanaan myös hyviä asioita eli ennen kaikkea sellaisia pieniä asioita elämässä, joille ei ole aiemmin osannut antaa riittävästi arvoa. Nyt onkin saanut huomata juuri niiden kantavan eteenpäin.

Jos täällä on uusia lukijoita, niin haluan kertoa teille, että kotiäitivuosinani sain iloita blogistien tekemistä blogijoulukalentereista ja siitä syystä olen halunnut ikään kuin kiitokseksi tehdä omaankin blogiini aina adventtikalenterin ja ylipäätään aloittaa blogini pitämisen adventtikalenterilla. Tänään – Tähtipoikien talossa -blogini täyttäessä kaksi vuotta – haluan aloittaa blogini kolmannen adventtikalenterin. Tosin kirjoitan tähän heti perään, että sen verran työlästä on tehdä 24 peräkkäistä postausta, etten lupaa tänä vuonna varmuudella postausta jokaiselle joulun odotuksen päivälle. Toivon, että pystyn siihen, mutta en lupaa. Toivottavasti ymmärrätte.

Mikäli joku päivä jäisi välistä, voitte käydä lukemassa aiempien vuosien adventin ajan postauksia: adventtikalenteri 2018 ja adventtikalenteri 2019.

Viimevuotisen syntymäpäivän tavoin, haluan tänäkin vuonna järjestää juhlan kunniaksi arvonnan. Toimitaan samoin kuin vuosi sitten eli:

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin kommenttikenttään. Kerro kommentissasi mikä blogin aihepiiri tai erillinen postaus on menneen vuoden aikana ollut sinulle mieluisin. Halutessasi voit myös esittää toiveen/toiveita postausaiheista tulevalle vuodelle. Kommenttisi lisäksi kaikille näkyväksi tulee nimimerkkisi. Sähköpostiosoitteesi jää vain minun tietooni. Arvonta päättyy viikon päästä tiistaina 8.12.2020 klo 22.00. Ilmoitan voittajan täällä blogissa ja olen häneen henkilökohtaisesti yhteydessä ilmoittamansa sähköpostiosoitteen kautta. Postitan liinat ainoastaan Suomeen. 

Arvon kommentoijien kesken Novitan Soft Cotton -langasta virkkaamani tämän postauksen kuvissa näkyvät kuusi kattausliinaa. Liina on halkaisijaltaan n. 18cm ja reunusten kera n. 20cm. Liinat voi pestä 60 asteessa. Täältä ja täältä löydät aiemmat postaukset virkkaamistani kattausliinoista.

Kiitos kaikista kuluneen vuoden aikana saamistani kommenteista täällä blogissa ja yksityisviesteillä! Erityisen ilahtunut olen ollut muutamista kohtaamisista, joissa olette tulleet kertomaan, että olette blogini lukijoita. Miten mieltä lämmittävää onkaan ollut saada palautetta myös kasvotuksin. Kaikki nämä kommentit, kohtaamiset ja muu viestittely ovat tuoneet minulle paljon iloa ja lisäintoa jatkaa postausten tekemistä.

Rauhallista ja tunnelmallista joulun odotuksen aikaa jokaiselle lukijalleni ja perheillenne! Toivon voivani tarjota teille päivittäisen rauhallisen adventin ajan hetken kera kahvi-, tee- tai glögikupposen blogini tämänvuotisen adventtikalenterin parissa. Suklaan syöminen on myös sallittua. 😉

22 comments

 1. Karkki says:

  Hei ja ihanaa 2-v syntymäpäivää tälle ihanalle blogille. Tätä on ollut ilo seurata ja lukea. Minun on vaikea nimetä yhtä suosikkia vuosien varrelta. Itse, pojan äitinä, pidän poikien vaatteisiin liittyvistä jutuista. Myöskin järjestelyyn ja organisointiin liittyvät jutut ovat mieleisiä.
  Rauhallista ja tunnelmallista joulukuun alkua sinulle ja perheellesi <3

  • Miia says:

   Kiitos sanoistasi! Mukavaa, että olet viihtynyt blogin parissa ja kiitos erityisesti kaikista kommenteistasi. Blogin kirjoittaminen on paljon antoisampaa, kun saa jakaa ajatuksia lkijoiden kanssa. Samoin haluan toivottaa sinulle ja perheellesi rauhallista ja tunnelmallista joulun odotusta!

 2. Rouva H says:

  Onnea 2-vuotiaalle blogille! Pidän blogistasi kokonaisuudessaan kovasti. Lempiaiheitani ovat poikien ja sinun pukeutumiseen liittyvät postaukset, samoin sisustamiseen ja järjestelyyn liittyvät aiheet. Niistä olen saanut kovasti inspiraatiota.

  Toivotan sinulle ja perheellesi hyvää ja tunnelmallista joulunalusaikaa!

  • Miia says:

   Kiitos sanoistasi! Mukava kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota. Pitääpä miettiä noille aihepiireille jatkossakin postauksia. Kiitos myös kaikista kommenteistasi. Kuten äskeisellekin lukijalleni vastasin, on blogin pitämisen parasta antia “keskustelu” ja ajatusten vaihtaminen lukijoiden kanssa. Kiitos samoin myös sinulle ja perheellesi rauhallista ja tunnelmallista joulun odotusta!

 3. Kirsi-Maria says:

  En osaa päättää mieluisinta. Itse nautin ainakin Hietalahden villan pihalla otetuista retkikuvista. Legosynttäritkin Olivat ihanat kakkuineen. Tykkään myös siitä, että puet pojat kauniisti. Olen itsekin aikoinaan halunnut pukea pojat kauniisti ja laadukkaasti. Kauniit kuvat antavat iloa silmälle. Ihanaa Joulun odotusta sinulle ja perheellesi

  • Miia says:

   Kiitos Kirsi-Maria sinulle kauniista sanoistasi! Tällaisin turvin innostun varmasti tekemään jatkossakin postauksia. Mukava kuulla myös mitkä ovat olleet sinun suosikkiaihepiirejäsi. Monesti postaukset syntyvät hetken inspiraation pohjalta tai sitten vain arkisista jutuista. Adventtikalenterin yhteydessä suunnittelin ainakin esitteleväni poikien joulunajan juhlavaatteet, josko vaan saan ne kuvattua. Kiitos samoin, rauhallista ja tunnelmallista adventin aikaa sinulle ja perheellesi!

 4. Kaisa says:

  Arvonnassa mukana!
  Pukeutumiseen liittyvät postaukset olleet mieluisia, vaikka itselläni tyttöjä onkin. 🙂

  • Miia says:

   Kiitos kommentistasi. Mukava, että olet tykännyt käydä blogissani. Itsekin tykkään vastavuoroisesti lukea tyttöjen äitien blogeja ja inspiroitua monista jutuista niissä. Rauhallista ja tunnelmallista joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

  • Henna says:

   Ihanat liinat Miia! Luin vinkkejäsi päiväkodin aloitukseen ja innostuin lukemaan muutakin. Hyviä tekstejä kaikki! 🙂

   • Miia says:

    Kiva Henna, kun löysit tänne 🙂 ja kiitos sanoistasi! Mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

 5. Merja Soldan says:

  Hei Miia.
  On ollut kiva seurata blogissasi käsityöjuttujasi, ideoita lasten kanssa, kaunista sisustussilmää ja tapaasi kertoa niin kivasti. Sun supehienot piknikit ovat jääneet mieleen. Virkkaustaitojasi ihailen ja nuo virkatut liinat ovat upeat. Jos en voita niitä arvonnassa, saisinko niihin ohjeen?

  • Miia says:

   Kiitos Merja kauniista sanoistasi! Mukava kuulla, että olet löytänyt blogiini. Jatkan siis jatkossakin samantyyppisillä postauksilla. Jos avaat tästä postauksesta nuo linkit aiempiin kattausliinapostauksiin, niin ainakin toisesta (ellei molemmista) niistä pitäisi löytyä linkki kattausliinojen ohjeeseen. Tässä myös linkki, jos se toimii täältä kommenteista käsin: http://www.prinsessajuttu.fi/2013/06/kattausliinat-ohje.html Hakusanalla “prinsessajuttu + kattausliinat” löytynee varmasti myös. Rauhallista ja tunnelmallista joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

 6. Matilde says:

  Postauksista on jäänyt parhaiten mieleen “Unelmat kuihtuvat, kasvavat ja kukoistavat”, jonka luin alkuvuodesta.

  • Miia says:

   Kiitos kommentistasi. Toisinaan tulee tarve kirjoittaa hieman syvällisimmistäkin aiheista. Kiva, että tykkäsit sellaisesta tekstistä. Mukavaa joulun odotusta!

 7. Kiitos kunnon tietoiskusta. Oikei tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa tähtipojille ja tähtiäipälle. Satuin sivuillesi aivan yllättäin ja voi mitä ihanuuksia täältä löytyykään. Ajan kanssa syvennyn maailmaasi ❤.

  • Miia says:

   Voi mikä ihana ja piristävä kommentti täältä löytyikään! Kiitos siitä ja mukava kun löysit blogiini. Hyvää itsenäisyyspäivää ja tunnelmallista joulunodotusaikaa sinulle!

 8. Teija says:

  Onnea paljon!
  Itse tykkään lukea sisustusjuttuja ja kaikkia käsityöpostauksiasi.
  Kattausliinat ovat kyllä kauniit.

  • Miia says:

   Kiitos ja kiitos kommentistasi! Mukava, että olet löytänyt itseäsi kiinnostavia postauksia. Tunnelmallista joulun odotusta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *