Ensimmäinen tilaustyöni

Muistanet nämä kiitoslahjoiksi tehdyt kattausliinat, joita olen vuosien saatossa tehnyt useita sekä itselleni että lahjoiksi. Pohdiskelin jossakin vaiheessa alkusyksystä tai loppukesästä Insta-tililläni, mitä keksisinkään seuraavaksi “aivot narikkaan” -käsityöksi. Eräs ystäväni tarttui tohon pohdintaan ja halusi tilata minulta näitä kattausliinoja. Onnekseni löysin vielä silloin Novitan puuvillalankaa kaupasta ja pääsin virkkaamaan liinoja.

Kerroin myös, etten toistaiseksi ole tehnyt tilauksesta käsitöitä, mutta nyt olen sitä kokemusta rikkaampi. Jotenkin sitä jännittää, vastaako työ odotettua ja onko jälki riittävän siistiä ja tasaista. Ystäväni oli kuitenkin nähnyt tekemiäni liinoja muutenkin kuin kuvien välityksellä, joten luotin hänen tietävän mitä hän tilaa.

Tällaisia niistä tuli. Kattausliinojen ohjeen löydät täältä. Tälläkin hetkellä minulla on meneillään kattausliinojen virkkausprojekti, mutta nyt kysessä on jälleen ihan oma juttuni eli ajatus antaa liinoja lahjaksi. Suunnitelmissani on vielä virkata liinoja eri kokoisina kuin nämä kuvien liinat. Katsotaan ehdinkö toteuttaa kaikki suunnitelmani ennen joulua.

Itse ilahdun kovasti, kun saan vaikkapa nettikaupan tilauksen käärittynä yksinkertaisen kauniisti silkkipaperiin. Samasta syystä halusin kääriä myös tämän kattausliinatilauksen niin. Olenkin pohtinut, voisiko myös osan tämän vuotisista joululahjoista kääriä silkkipaperiin. Osaatko sanoa, mistä sitä voisi ostaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *