Teehetkiä

Joulun välipäivinä oli aikaa katsoa uudet jaksot The Crownista. Katselun yhteyteen sopi mainiosti useampi teehetki kera käsityön.

Sain The Crown -kirjan lahjaksi täyttäessäni 45 vuotta. 

Koska tämänkin postauksen tekeminen viivästyi, en enää muista mikä ajatus minulla oli tekstin suhteen, kun sain idean kuvien ottamiselle. Yleensähän minulla on haasteena osata kirjoittaa lyhyesti, mutta tällä kertaa joudut tyytymään lähes tulkoon pelkkiin kuviin, sillä teksti on edelleen hukassa (jossain pääni sisällä). Haluan silti saada purettua näitä vanhoja kuvia, sillä muuten ne jäävät kokonaan käyttämättä. Toki sellaistakin on vuosien varrella tapahtunut ja varmasti joskus on ihan hyväkin niin.

The Crownin katseleminen muistuttaa minua aina siitä, miten ensi kertaa vuonna 1991 Iso-Britanniassa käydessäni ihastuin tuohon maahan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *