Tule joulu kultainen, osa 4

Helmikussa tuskin kukaan haluaa nähdä jouluaiheisia kuvia, mutta halusin ne nyt kuitenkin tänne vielä muistoksi julkaista, etenkin kun olin jo kuvat ehtinyt ottaa. Ehkäpä sitten joskus tämän vuoden loppupuolella on niihin kiva vielä palata.

Perinteiseen tapaan söimme riisipuuroa jouluaattona lounasaikaan eli juuri ennen joulurauhan julistamista Suomen Turuust.

Puurokattaukselle yhdistelin Puurojuhlasta tuttuja Marimekon Kuusikossa -elementtejä tämän joulun kultaisen teemavärin kanssa. Pentikin Halla-kulhot toimivat tänäkin jouluna puurolautasina. “Kultaiset” lusikat ovat samasta Lidlin aterinsetistä kuin jouluateriankin aterimet. Hemtexin “kultaiset” katelautaset olivat niin ikään myös jouluaterialla. 

“Kultainen” tähtitarjoiluastia on Riviera Maisonin. Jokaisella joulunajan kattauksella (poislukien varsinainen jouluateria) oli tarjolla seitsemän Vihreää Kuulaa eli yksi jokaiselle perheenjäsenelle. Rottinkiset pikkupaketit ovat niin ikään Riviera Maisonilta. Ne ovat kuusenkoristeita, mutta käyvät toki muuhunkin koristeluun.

Kuusikossa-mukeista joimme glögiä.

“Kultaiset” kynttilänjalat kuuluivat myös tähän jouluun. Tänäkään vuonna en lopulta jäänyt ilman joulukukkia, sillä jo hieman huonoksi menneet tulppaanikimput löytyivät edullisesti Minimanista juuri ennen jouluaattoa. Ilokseni nuupahtaneet kukat heräsivät uudelleen eloon, joten riski niiden ostamiseksi kannatti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *