Vanha vuosi

Teidän suosikkinne

Kokosin tähän postaukseen tilastollisesti suosituimmat eli eniten klikkauksia saaneet blogipostaukset vuodelta 2019. Välttämättä ne eivät kaikki vastaa täysin todellisuutta, sillä etenkin eniten klikkauksia saanut postaus johtunee siitä, että sitä seurasi muutaman viikon blogitauko, jolloin luonnollisesti viimeisintä postausta käytiin kurkistelemassa useampaan kertaan samankin lukijan toimesta. Löytyykö suosikkipostausten joukosta myös sinun suosikkisi? Olisi mukava kuulla mikä se on ollut. 

1.

Hellepäiviä -postaus oli kaikkein suosituin viime vuoden blogipostauksista. Harmillista vain niin postauksia selatessani tajusin, etten tehnyt meidän  kesälomareissustakaan postauksia. Instaan laitoin joitakin kuvia, mutta ihan vaan itseäni ja perhettäni varten haluaisin ne vielä tänne blogiinkin muistoksi. Kesän muisto -postaus sen sijaan kertoo hieman enemmän meidän viime kesän ihanista rantapäivistä.

Tässä kollaasissa ovat loput postaukset kymmenestä suosituimmasta eli sijat 2 – 10.

2.

Hyvästit hiiritalolle -postaus ehkä hieman yllätti minut suosiollaan. Toisaalta Mailegit ovat niin monien rakastamia, että ehkäpä siinä lienee suosion salaisuus.

3.

Se on jännä, miten itse ihan arkisena “pikku”postauksena ajattelemani Lasten kanssa keittiössä nousikin näin suosituksi. Ehkäpä se kertookin juuri siitä, että kaikkien meidän elämä pyörii enemmän ja vähemmän arkisten asioiden ympärillä. Olen saanut useaan otteeseen eri ihmisiltä palautetta, että tykkäävät blogistani sen aitouden vuoksi. Joka kerta tuo palaute lämmittää kovasti mieltäni, sillä juuri sitä toivon teille välittäväni. Toki paljon arkielämän asioita jää ihan jo yksityisyyden vuoksi blogin ulkopuolelle, mutta olen iloinen, jos jakamieni asioiden myötä on saanut välittyä aitous ja oikea elämä.

4.

Kuten jo tuossa aiemmin totesin, Suloinen Maileg ihastuttaa ihan jo näin pienenkin postauksen kautta.

5.

Poikien trenssitakki pohdinnassa -postaus on saanut lisää lukijoita tasaisesti pitkin vuotta. Sama koskee muitakin poikien vaatepostauksia, erityisesti ulko- ja juhlavaateaiheita. Tästäkin olen todella iloinen, sillä aloittaessani blogin, yhtenä kantavimpana ajatuksena oli tehdä postauksia poikien vaatetuksesta ja pukeutumisesta. Ei niinkään valtavirran tapaan eli esittelemällä uutuuksia ja vaihtuvia trendejä, vaan enemmänkin klassikkolinjalla ja veljeltä toiselle periytyvällä garderobilla. Tällä saralla on vielä paljon postausaiheita ja -ideoita toteuttamatta. Yksi luonnos pyöriikin tuolla puolivalmiina odottamassa sopivaa viimeistely- ja julkaisuhetkeä. 

Kiitos myös niistä monista yksityisviesteistä, joita olen saanut liittyen poikien vaatteiseen!

Onko teillä mielessä jokin erityinen aihealue liittyen poikien vaatteisiin? Mielelläni kuulisin.

Jos haluatte lukea vanhoja poikien vaateaiheisia postauksia, niin niitä löytyy ainakin hakusanoilla kaupunkivaatteetpolvisukatvaatehuone,  juhlavaatteetulkovaatteet ja arkivaatteet.

Kuva on Zaran sivuilta viime keväänä.

6.

Talvipuuhia kotipihassa oli seuraavaksi suosituin postaus vuodelta 2019. Siinä kuopus hiihti, kelkkaili, kolasi ja aurasi kauniissa talvisäässä. Saammekohan tänä vuonna lainkaan talvea ja kunnon talvileikkejä?

7.

Olen saanut postaustoiveita ruokaohjeista ja erityisesti ihan näistä arkisista ja gluteenittomista versioista. Ruuanlaitto ja leipominen eivät mitenkään kuulu lempitekemisiini, mutta totuus toki on se, että ison perheen äitinä niiltä hommilta ei ole voinut välttyä. Lisäksi allergioiden myötä olen pakon edessä joutunut opettelemaan uusia ruuanlaitto- ja leipomistapoja. Sen voin näiden 19 äitivuoden jälkeen todeta, että tekemällä kyllä oppii. Arjen iloja: pannaria välipalaksi! -postaus on ollut yksi suosituimmista ohjeista blogissani. Täytyypä miettiä mitä muita ohjeita voisin täällä vielä jakaa. Gluteeniton-hakusanalla löydät lisää ohjeita.

8.

Pikkupoikien nukkumishuone taitaa olla toistaiseksi ainut talomme huone, jonka olen täällä blogissa esitellyt. Sen lisäksi olen esitellyt pikkupoikien osuuden isommasta vaatehuoneesta. Kumpikaan esittelemistäni huoneista ei tosin enää ole postausten mukainen, sillä kotimme sai syksyllä uudet huonejaot esikoisen muutettua pois kotoa. Olen saanut postaustoiveita lastenhuoneiden esittelystä ja voin kertoa, että olen juuri ottanut kuvia jääkarhupojan huoneesta postaus mielessäni. Harmillasta vaan, että kuvaushetkellä luonnonvalo ei kyllä ollut paras mahdollinen, mutta voiko sitä näin tammikuussa edes vaatia. Sama pulma oli näiden nukkumishuoneen kuvienkin kanssa. Tällä kertaa aurinko sentään hieman näyttäytyi. Huoneita tai ylipäätään kotia kuvatessa törmään joka kerta siihen haasteeseen, että en haluaisi ottaa vielä kuvia, koska huone ei ole valmis. Sitä ja tuota on vielä suunnitelmissa. Samalla olen kuitenkin todennut, ettei tämä talo eikä yksinkään sen huoneista tule milloinkaan olemaan “valmis” ja kuuluuko kodin edes koskaan olla valmis. Sehän elää asukkaiden, olosuhteiden, mieltymysten, aikakausien, sesonkien, lompakon ja ties minkä mukaan.

9.

Sairastuvalla-postauksessa päästiin tutustumaan maatilaleikkiin. Voin kertoa, että kuluneen joululomankin aikana kaksi nuorinta poikaa ovat leikkineet tällä maatilalla sekä Schleichin eläimillä useaankin eri otteeseen. Pojilla on myös kylpyhuoneessa muovieläimiä ja siellä kehittyy ihan omanlaisensa eläinleikit. En voi kuin suositella näitä Schleichin eläimiä. Ne kestävät vuodesta toiseen ja ainakin meidän perheessä niillä on todellakin leikitty jo lähes 20 vuotta! 

10.

Varmasti menneen vuoden suurin kohokohta meidän perheessä oli esikoisen ylioppilasjuhlat. Ripaus kultaa -postauksessa valmistauduttiin tuohon juhlaan. Kaikki tuohon juhlaan liittyvät postaukset löytyvät ylioppilasjuhla-hakusanan alta. Tälle uudelle vuodelle meillä ei ole tiedossa omassa perheessä syntymäpäivien lisäksi mitään erikoisia juhlia (tosin eihän sitä koskaan tiedä, jos innostuu jotakin erityistä järjestämään), mutta lähipiirissä on tiedossa häät ja kahdet rippijuhlat, joihin saamme osallistua, saattaapa olla että muutamat ylioppilasjuhlatkin. Ehkäpä on tiedossa myös sellaisia juhlia, joista emme vielä tiedä 😉 Millaiset juhlapostaukset ovat teidän mieleenne? Juhlavaatteet? Tarjoilut? Kattaukset? Kukat? Ohjelma?

Kunniamaininnan luetuimpien postausten joukossa sekä muulla tavoin saamani palautteen mukaan ansaitsevat myös kesäinen postaussarja Poikien kesäpuuhia, joka jäi vielä pahasti kesken. Teddykarhut huviretkelläKioskikahvila Ruusuritari sekä vuoden 2018 ja 2019 Jouluaatto kuuluivat myös suosikkeihin.

Toistankin vielä tähän loppuun alussa esittämäni kysymykseni: 
Löytyykö suosikkipostausten joukosta myös sinun suosikkisi?
Olisi mukava kuulla mikä se on ollut. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *