Hellepäiviä

Ihana helle on siirtänyt Tähtipoikien talon tukikohdan tilapäisesti rannalle. Postausaiheita riittäisi jonoksi asti, mutten millään malta nyt istua konella niitä tekemässä. Toivottavasti jaksatte lukea kesäaiheisia juttuja vielä myöhemminkin.

Tähän kirjaseen tallensin huomisen haaveet ja tulevaisuuden toiveet. Kirjoitin ne rannan tarjoamalla valkoisella linnun sulalla. Tuo sulkakynä piirsi kirjaseen näkymättömän raapustuksen. Jätti sydämen salaisuudet valkoisten sivujen hentojen painausten varaan. Tämä kesä, tämä ranta, tämä päivä. Ne tallentuivat kuviin, sydämeen. Vielä hetken pyyhin hienoa hiekkaa pienten seikkailijoiden ihoilta. Vielä muutaman kerran tartun uudeelleen imuriin, kun se sama hienoinen hiekka on kulkeutunut kotiin asti. Kesä: hiekkaa varpaissa ja auringon lämpöä iholla. Pidetään tästä vielä kiinni niin kauan kuin on sen aika. Talvella voin sitten kynttilän valossa avata kirjaseni ja katsoa, josko sulan raapustukset näyttäisivät jotain. Toivon sen ainakin tuovan mieleeni nämä lämpimät kesäpäivät ja retket hietikolle, meren ääreen ja auringon lämpöön. 

Jos haluat kurkistaa hieman lisää rantapäiviimme, niin klikkaa itsesi @tahtipoikien.talossa -instagram-tililleni blogisivun oikeasta alalaidasta.

Nautitaan kesästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *