Pikkupoikien vaatehuoneessa osa 5: henkarit

Käytän kolmikolla keskenään hieman erilaisia henkareita. Osittain se johtuu siitä, että vuosien varrella meille on kertynyt niitä erilaisina. Vaikka alunperin aikomukseni oli ostaa vain yksiä ja samoja henkareita, kävi kuitenkin niin, että ensimmäiseksi ostamiani ei enää myöhemmin saanutkaan lisää. Toinen syy on se, että henkarit auttavat tunnistamaan kenen vaatteista on kyse. Ripustan jo silittäessäni jokaisen vaatteet omille henkareilleen, jolloin ne on helppo laittaa vaatehuoneissa omille paikoilleen.

Keskimmäisellä pojalla on alatangolla vaatteet Ikean valkoisissa puuhenkareissa. Ylätangolla hänellä on käytössä puisia henkareita, joissa on lyhyempi tuo ripustuskoukun suora osa (ei ole kuvassa). Silloin myös hänen paitansa (jotka ovat jo isompaa kokoa) mahtuvat paremmin roikkumaan niille varatussa tilassa. Pukuja (housuja) varten tarvitaan myös noita poikkipuisia henkareita. 

Ekaluokkalaisella on sekä ala- että ylätangolla kuvan oikeassa yläkulmassa näkyviä Ikean puunvärisiä henkareita ja lisäksi puvuille samoja henkareita kera poikkipuun.

Kuopuksen alatangolla on Mailegin “Noah´s friends”-puuhenkareita sekä jokunen muukin kuvallinen puuhenkari. Vaaleansinivalkopilkullinen ja “baby”
-henkari ovat myös Mailegin. Tykkään näistä kovasti, mutta paksuutensa vuoksi ne vievät tavallista henkaria enemmän tilaa tangolta. En tiedä valmistaako Maileg yhä henkareita.

Ylätangolla puolestaan on käytössä ohuemmat muoviset Fabulous Goosen suloiset henkarit. Olen ostanut meidän henkareita vuosia sitten kolmesta eri paikasta (Zicco, Ombrellino ja Miraakkeli), mutta tällä hetkellä en tiedä saako niitä Suomesta enää mistään. Tietääkö joku teistä? Täältä löytyi kuitenkin valmistajan sivut. Henkareista tehdään kahta eri kokoa: baby ja junior. Meillä on vain tuota junior-kokoa.

Lempivärit ja suloiset eläimet. Meidän käytössä nämä henkarit ovat osoittautuneet myös kestäviksi. Vertailukohteena pidän vastaavia muovisia henkareita tähtikuvioin, jotka ovat napsahtaneet poikki vähän kuin “itsestään”.

Millaisia henkareita teillä on lasten vaatekaapeissa?

Näiden lisäksi meillä on  Newbien kangaspäällysteisiä henkareita, mutta ne vievät tangolta liikaa tilaa paksuudellaan. Muutama Newbie-henkari roikkuu kuopuksen sängyn yllä olevassa pikkuhyllyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *