10. joulukuuta: Kalenterikortit kummilapsille

Jääkarhupoika toimi arvonnassa onnettarena. Blogin 2-vuotisarvonnassa kattausliinat voitti Susanna. Onnea sinulle! Lähetän kuriirin asialle! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille mukavista kommenteistanne. Niitä oli ilo lukea.

Tämä viikko on sisältänyt vastoinkäymisiä ja ellen olisi tehnyt kalenteripostauksia jo etukäteen valmiiksi, ne olisivat jääneet tällä viikolla tekemättä. Katsotaan miten vastoinkäymiset väistyvät ja saanko ensi viikolle postauksia tehtyä.

Joinakin vuosina olen tavannut lähettää kummilapsille adventtikalenterit tai jonkin muun pienen joulunodotusajan yllätyksen. Kun kummilapset viettivät ensimmäistä jouluaan, saatoin lähettää heille jokaisena adventtina esimerkiksi pienen joulukoristeen muistoksi tuosta vauvavuoden joulusta.

Mielestäni tällaiset korttijoulukalenterit ovat vallan viehättävä ja helppo tapa muistaa kummilapsia tai muita tärkeitä ihmisiä joulunalusaikana. Kirjekuoreen on myös helppo sujauttaa vaikkapa jokin pieni herkkupala. Harmillista on ainoastaan se, ettei nykypostiin enää voi luottaa, mikä tulee lähestysten saapumiseen oikealla hetkellä. Onneksi osan korteista voi käydä sujauttamassa suoraan postilaatikkoonkin.

Koska tein tänä jouluna meidän pojille hieman erilaisen adventtikalenterin, saivat hekin ensimmäisestä kalenterinluukustaan tällaiset pienet kalenteripostikortit, joista on myös helppo luukku kerrallaan seurata joulukuun päivien kulkua ja vähenemistä.

Tässä kuvassa näkyy tämänvuotisten korttien mallit. Tilasin samaa korttia useamman kappaleen eri lapsille. Kortit löysin tänä vuonna Hyvän Tuulen Puodista eli samasta paikasta kuin oman adventtikalenterinikin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *