Poikien kesäpuuhia osa 7c: Hampurilaisia Merimajassa

Tänä vuonna kesäloman alkajaisiksi — ja ylioppilasjuhlarutistuksen jälkeen — päätin yllättää pikkupojat ja tarjoilla heille lounaan kera jälkiruokaleivosten Merimajaan. 

Leikkelin nopeasti valkoisesta paperista hammastikkuliput koristeiksi hampurilaisiin.

 Teemme usein kerralla isomman määrän jauhelihapihvejä, joita voi siten seuraavana päivänä käyttää vaikkapa hampurilaispihveinä. Siitä saa helpon ja nopean kesäruuan lisäämällä väliin vielä vaikkapa salaattia, tomaattia, juustoa ja hampurilaiskastiketta tai ketsuppia.

Näissä hampurilaisissa on käytetty Pirkan valmiita hampurilaissämpylöitä, joita myydään kahta eri kokoa. Hampurilaisista saa helposti myös gluteenittomia, kun valmistaa pihvit käyttäen gluteenitonta korppujauhoa ja ostaa/tekee sämpylät gluteenittomina. Itse käytän Moilasin gluteenittomia aamiaissämpylöitä, joita löytyy kaupoista pakasteena.

Tällä kertaa hampurilaislounas tarjottiin siis suoraan Merimajaan. Juuri ja juuri sain kaiken tarpeellisen mahtumaan Petteri Kaniini -tarjottimelle 😉

Lounaan jälkeen odotti vielä jälkiruuaksi viinirypäleitä ja porkkanaruutuja. Tämän sesongin ensimmäinen Merimaja-ateria ansaitsi osakseen myös kultapillit (täältä) ja ylioppilasjuhlilta jääneen koristenauhan.

Sitten saivat leikit taas jatkua.

Näitä poikien kesäpuuhia tuntuu riittävän loputtomiin. Monet kuvat odottavat vielä kameran muistikortilla koneelle ja blogiin siirtämistä.  Onko näistä kesäpuuhapostauksista ollut teille iloa? Olisiko teillä jotain erikoistoiveita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *