Joulukuun kahdeskymmeneskolmas: Lumihiutaleita

Kun lumitilanteen puolesta musta joulu alkaa olla jo aika todennäköinen, päätin askarrella edes taloon sisälle hieman valkoisia lumihiutaleita. Ohjeen löysin Vita nyanser -instatililtä. Tänään on vain yksi yö aattoon. Eilen tehtiin vielä joulusiivouksia ja paketoitiin lahjoja. Siivousten jälkeen on vuorossa laittaa kuuset paikoilleen. Alakerran kuuseen ajattelin ripustaa näitä tekemiämme valkoisia lumihiutaleita. Tein teillekin ohjeet, jos innostutte vaikka välipäivinä askartelemaan. Lumihiutaleethan käyvät hyvin myös talviajan koristeiksi.

Neljä kynttilää loistaa. Se kertoo siitä, että joulu on jo ihan lähellä <3

Tänään haen vielä tilaamani joulukukat kukkakaupasta sekä muutaman puuttuvan ostoksen. Käärin lahjapaperit viimeisten lahjojen ympärille, keitän glögiä, viimeistelen joulusiivouksen, sytytän paljon kynttilöitä ja toivotan joulun tervetulleeksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *