Terveiset laskiaissunnuntailta

Onpa erityisen mukava käydä työpäivän jälkeen katsomassa blogisivujani ja huomata, että täällä käy päivittäin lukijoita kurkkimassa mahdollista uutta postausta. Tällä viikolla ei ole ollut mahdollisuutta postauksen tekoon, mutta ihan vaan tuosta antamastanne ilosta ajattelin kuitenkin jakaa teille muutaman kuvan talvilomaviikon päätöspäivältä eli laskiaissunnuntailta.

Lomaviikko kului lähinnä kotioloissa levosta käsin. Muutaman postauksen olen suunnitellut tekeväni jälkikäteen loman kotipuuhista. Sunnuntaina suuntasimme kuitenkin maalle vanhempieni luo ja pakkasimme sukset mukaan.

Itse en ole ollut mikään innokas hiihtäjä — kiitos lapsuusvuosieni, mutta toisaalta olen näin aikuisena saanut kokea, että hiihtäminenhän on ihan mukavaa, kun saa lykkiä eteenpäin omassa tahdissa ja sopivassa säässä.

Toivottavasti näistä kuvista välittyy, miten upeassa säässä saimme viettää laskiaissunnuntaita suksilla.

Kuten tässä postauksessa jo kerroin, isäni tekee ladut lähes talon sisäänkäynniltä alkaviksi, joten sukset vaan jalkaan ja menoksi. Yöllinen lumisade oli tällä kertaa peittänyt ladut, mutta koska niiden pohjat oli niin hyvin ajettu, ei meidän tarvinnut kuin hiihtää eteenpäin, niin saimme helposti ladut avattua.

Itse en sinänsä moiti pimeää aikaa, sillä kynttilöitä on mukava polttaa ja nauttia tunnelmasta. Kun ensimmäisenä aamuna loman jälkeen kävelin autokatokseen, niin olihan se nyt ihmeellistä, kun sinne ei syttynytkään valot, vaan ulkona oli 
l u o n n o s t a a n   valoisaa! Samalla hetkellä muistin, miten ihana ja voimaannuttava asia tämä valo onkaan.

Mummi piti onneksi huolen siitä, että pojat saivat laskiaispullaa!

Itselleni — entiselle vehnäpullafanille — puolestaan tiistai oli onnen päivä, kun sain töissä gluteenitonta laskiaispullaa. En tosin ehtinyt syödä sitä työpäivän aikana, mutta kotiin tullessa se maistui erittäin hyvin kunnon maitovaahtoisen kahvin kera. Ehkä mun vaan pitää sitkeästi jatkaa harjoituksia gluteenittoman pullan tekemiseksi…

Esikoinen sai vielä jäädä nauttimaan maaseudun rauhasta ja takuuvarma lenkkikaverikin löytyy aina mukaan.

Mukavaa torstaita teille ja kiva kun käytte täällä kurkkimassa juttujani 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *