Parturissa

Pojat ovat käyneet 1 – 1,5 -vuotiaasta lähtien samalla parturikampaajalla. Käynnit ovat aina olleet helppoja. Yhtenä keskeisenä syynä onnistuneissa käynneissä on ollut lapsen hyvin huomioiva Jaana-parturi. Myös se, että lapset ovat tottuneet käynteihin pienestä pitäen, on tehnyt niistä luonnollisia ja helppoja. 

Nuoremmat ovat toki hyötyneet myös vanhempien veljien antamasta mallista.

Taaperoikäisinä pojat ovat viihtyneet parturin tuolissa kuva- ja luukkukirjoja lukien ja tutkien. Toisinaan on turvauduttu myös maissinaksuihin tai rusinoihin. Nykyään evästä ja kirjoja tarvitaan lähinnä vuoroaan odottaville poikasille.

 

Piltin hedelmä- ja marjasoseet ovat hyviä välipaloja, meidän poikien suosikkeja jo vuosien ajan.

 

 

Hyvää ajankulua on myös keskustan liikenteen seuraaminen aitiopaikalta.

Isot pojat käyvät parturissa itsekseen koulupäivän päätteeksi. Pikkukoululaisetkin on helppo jättää kahdestaan parturiin omille vuoroilleen sillä aikaa, kun haen kuopuksen päiväkodista. Sulavammin tämä tuskin voisi hoitua.

Kuvissa näkyvästä kuopuksen paidasta todellakin näkee, että hänet on viety parturiin suoraan päiväkodista. Toisinaan tahroja voi ilmestyä mitä kummallisimpiin paikkoihin 😉 Meillä ei kuitenkaan tahroja säikytä, ne saavat pesussa kyytiä. 

Kuopuksen paita on KappAhlin Newbien kuluneen syksyn mallistosta. Farkut Polarn o. Pyretin. Syksyn Newbien mallistossa ihastuttivat lentokoneet, kuumailmapallot ja kartat. Eläinteema oli myös kiva. Mielestäni todella onnistunut teemavalinta pikkuisille pojille. Jälleen kerran harmittaa ainostaan se, että koot loppuvat jo 122/128cm:in. Meidän 9-vuotias olisi myös tykännyt näistä. Newbie on onnistunut tuomaan poikien vaatteisiin myös kivoja värejä eli jotain muuta kuin tummansinistä, mustaa ja harmaata. Erityisesti iloitsen pojille sopivasta hempeämmästä värimaailmasta muun vaalean värimaailman lisäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *