Arjen iloja: pannaria välipalaksi!

Pannarista saa helpon ja nopean välipalan koko perheelle. Koska olen itse vilja-allergikko, käytän tätä gluteenitonta pannarireseptiä. Jos meillä on koko perhe koolla, teen suosista ohjeen kaksinkertaisena. Siitä saa kaksi uunipellillistä pannukakkua. Hyvällä tuurilla jäljelle saattaa jäädä muutama pala välipalaksi odottamaan seuraavaksi päiväksi onnellisia koululaisia. 

 

Yksinkertaiseen pannariannokseen (=yksi uunipellillinen) tarvitaan:

Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään yhtä aikaa. Taikina levitetään leivinpaperille uunipellille ja sitä paistetaan puolituntia 225 asteessa.

Jos on aikaa askarrella, niin välipaloista saa tehtyä paitsi herkullisia, niin myös  hauskoja, kutsuvia ja ilahduttavia.

 

Herkullisia 
välipalahetkiä
teidän perheelle!

Mielelläni kuulisin myös teidän lukijoiden suosikkivälipala- tai ruokavinkkejä arkeen.

Itse muistan omalta päiväkotiajaltani köyhät ritarit, jotka oli kyllä aivan parasta välipalaherkkua. Nykypäiväkodeissa niitä tuskin enää saa sokerikielloista johtuen. En toki itsekään ole sokerivälipalojen superkannattaja, mutta mielestäni kohtuu kaikessa -periaate toimii oikein hyvin eli herkkupalatkin ovat tervetulleita kohtuudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *