Lintulaudalla

Poikien mummolassa on sen verran iso pihapiiri, että sinne on voitu laittaa linnuille oma ruokintapaikka talveksi. Lapsille on kovin tärkeää päästä täyttämään lintujen ruoka-astioita lintulaudoille.

Lintulaudan äärellä syntyy paljon lintuihin, talveen ja luontoon liittyviä keskusteluja. Pakkaspäivänä on mukava katsella mummolan ikkunasta erilaisia talvilintuja, jotka ovat ruuan perässä saattaneet lentää asumusten pihoille varta vasten näin talviaikana.

Mukava, että pojat saavat mummolassa kokea tämänkin ilon. Kaupunkikotipihaan emme ole halunneet laittaa ruokintapaikkaa, koska tilaa on vähemmän ja koska emme varmuudella pystyisi sitoutumaan lintujen ruokkimiseen koko talveksi eikä seuraaviksi vuosiksi.

 

Poikien ulkovaatteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *