Toivepostaus: äitienpäivälahjatoiveeni

Sain toiveen tehdä postauksen tämänvuotisesta äitienpäivälahjatoiveestani. Jos haluat, voit lukea ennen tätä postausta viimevuotisen äitienpäiväpostaukseni, josta paljastuu muunmuassa se, että en ole kovin innokas äitienpäivän viettäjä. Lahjat eivät siis mielestäni tee äitienpäivää eikä varsinkaan niillä “kehuskelu”. Uskon kuitenkin, että meiltä kaikilta löytyy ainakin jokunen toive tai tarve, jos sellaista varta vasten kysytään. Niinpä päätin toteuttaa tämän pienen toivepostauksen. Kiitos toiveesta! <3

Menneen talven aikana olen oppinut käyttämään unimaskia. Täytynee sanoa, että en olisi uskonut, miten suuri vaikutus sillä on nukkumiseen. Olen todella herkkäuninen ja koska menen illalla aikaisin nukkumaan, saattaa muualla alakerrassa vielä palaa valoja, jotka häiritsevät nukahtamistani. Mieheni saattaa esimerkiksi monesti vasta lähteä ruokakauppaan, kun minä jo menen nukkumaan. Ostoksia purkaessa on sytytettävä edes pieni valo, johon heti reagoin. Tai hän saattaa vielä lukea jotakin vieressäni, kun minä jo rupean nukkumaan. Unimaskin kanssa nukkuessa nuo valot eivät ole enää häirinneet minua. Käytössäni oleva unimaski on tullut erään pyjaman kylkiäisenä ja koen materiaalin olevan hieman liian karhea herkkää ihoani vasten. Siitä syystä tällainen silkkinen unimaski beigenä tai valkoisena olisi oikein miellyttävä lahja. Mukaan voisi kyllä vielä sujauttaa hyvät korvatulpat, sillä valitettavasti silmien peittäminen ei estä äänien kantautumista ja unen häiriintymistä. 😉

Kuvien unimaskit löytyvät Piironki-nimisestä liikkeestä. Myöhemmin voisin toivoa myös saman valmistajan silkkityynyliinaa.

Jo jonkin aikaa on toive/tarvelistallani olleet beiget kävelylenkkarit. Sen paremmin en ole lenkkarivalikoimaa ja esimerkiksi niiden laatua tutkinut. Väri edellä mennään! Sen verran voisin kuitenkin vielä tarkentaa, että tennareita en halua, vaan nimenomaan lenkkarit.

Nämä Niken Internationalist -urheilukengät löytyivät Google-haulla Stockmannilta. Niiden materiaali ja väri miellyttävät omaa silmääni.

Viime vuosina olen toivonut äitienpäivänä joko ulos kukkaa, kuten ruukkuhortensiaa tai sitten valkoista pionia sisälle. Yksikin pioni riittää. Pioneja vaan ei ole juurikaan ollut näillä leveyspiireillä saatavina valkoisina tuohon aikaan. Erään kerran kukkakauppias oli jopa myynyt miehelleni pinkin pionin valkoisena. Eipä siinä muuta, mutta minähän en pidä lainkaan pinkistä väristä, joten ilmeeni olisi kyllä ollut ikuistamisen arvoinen, kun sen kukkapaketin avasin. Kuopus muistaa edelleen reaktioni…

Kukkakuvat ovat Pinterestistä.

En tiedä olenko tullut vanhaksi (joo, olen sitäkin) vai mistä johtuu se, että olen viime aikoina ollut kiinnostunut kukkamaljakoista ja koen jopa todellista tarvetta niiden ostamiselle. Ehkäpä kahdet ylioppilasjuhlat ovat myös olleet osaltaan synnyttämässä tuota tarvetta. Ylemmässä kuvassa on Ernstin luonnonvalkoinen keramiikkamaljakko (isoimmassa koossa) ja alemmassa puolestaan Marimekon Urna-maljakko. Kunpa tuota Marimekon maljakkoa olisi saatavilla valkoisena eli sellaisena, josta ei näkyisi läpi.

Jokavuotinen kestolahjatoiveeni on syksyisin syntymäpäivänä Lantlivin Hela Året- ja äitienpäivänä Sommarhem-lehti.

Itselläni ei ole tällä hetkellä tarvetta (koska olen ostanut jo lähes kaikki mahdolliset) Aya&Ida-termokselle, mutta tämä olkoon tällainen bonusvinkki sellaiselle, joka etsii lahjaa ihan kenelle tahansa. Kirjoitin kesällä postauksen näistä termareista, mutta silloin minulla ei vielä juurikaan ollut niistä käyttökokemusta. Sen myötä voin vain kertoa, että tämän tuotemerkin termosten määrä on lisääntynyt perheessämme. Se jo kertonee niiden loistavasta laadusta. Jossakin vaiheessa voisi olla hyvä tehdä niistä vielä uusi postaus käyttökokemusten pohjalta.

Jos innostut, voit mielelläsi jakaa kommenteissa omia toiveitasi tai lahjaideoitasi. Toki myös vinkit hyvistä unimaskeista ja lenkkareista ovat tervetulleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *