Hyvää joulua!

Kuva: Piritta Lipiäinen

Poikien paidat: Olen neulonut paidat Lykkelitenin ohjeilla. Ohjeet ovat Victoria Snellmanin käsialaa. Kahden nuorimman koot löytyvät Sonny Lou sweater -ohjeesta ja keskimmäisen (tässä kuvassa vanhimman) Mammas isbjörns hoodie -ohjeesta nuorempien kokojen mallin mukaan itse mukaillen. Lankana käytin Dropsin Air-alpakkalankaa.

Poikien housut: Kuopuksen tummanruskeat sammarit ovat H&M:n mallistosta, toiseksi nuorimman sammarit ovat Cube Co:n mallistosta Stockmannilta, samoin keskimmäisen tummanruskeat chinot. Kaikki housut ovat olleet jo vanhemmilla veljillä, joten ne ovat jo useita vuosia vanhat.

Poikien kengät: Kuopuksen tummanruskeat nilkkurit ovat Timberlandit ja kahdella vanhemmalla veljeksella Jacsonin talvinilkkurit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *