Poikien (pojan) päivän asu 4

Vastapainoksi eiliselle hieman pitkäksi venyneelle postaukselle, päädyin tekemään tälle päivälle lyhyemmän minipostauksen.

Olisi mukava tehdä enemmänkin tällaisia poikien päivän asu -tyyppisiä postauksia, mutta ne ovat yllättävän työläitä. Tällä kertaa päätin kuitenkin sukeltaa riman alitse ja räpsäistä vain aamulla, juuri ennen pukeutumista, kuvat kuopuksen päivän asusta. Asussahan ei sinänsä ole mitään kummallista ja ehkäpä juuri siksi se päätyi päivän asu -postaukseen.

Siinä missä yleensä olen kuvannut Poikien päivän asu -postauksen vaatteita, kun olemme olleet lähdössä jonnekin tiettyyn paikkaan, kuten museoon, kaupungille tai reissuun, oli tässä kyseessä aivan tavallinen koulupäivä. Otsikkokin olisi pitänyt olla yksikössä, sillä kuvasin pikaräpsyilläni vain yhden pojan vaatteet.

Eilisessä postauksessani kerroin myös, että minun ei tule enää aktiivisesti seurattua uusien lastenvaatemallistojen julkaisuja. Osa niistä kuitenkin väistämättä osuu silmiin pääsääntöisesti Instagramista. Tiedän siis vaikkapa sen, että tästä Metsolan pupupaidasta on juuri tullut myyntiin vihreäpohjainen paita. Se ei kuitenkaan ole meidän kuopuksen väri, joten sitä ei ole tarpeen ostaa. Sen sijaan tämä vaaleansinipohjainen on hänen suosikkinsa ja olinkin jo syksyllä ostanut tästä paidasta seuraavan (ja viimeisen saatavilla olevan 128cm) koon kuopukselle joululahjaksi.

Pupupaidan pohjaväri sopikin kauniisti yhteen näiden uusien aleostoscollegehousujen kanssa.

Alusvaatteiksi valikoituivat Petit Bateaun pehmeä hihaton valkoinen aluspaita ja PoPin valkoiset alushousut sekä housjen väriset vaaleansiniset Condorin sukat. Kuten huomaat aluspaidan koko on isompi kuin kuopuksen käyttämä vaatekoko. Se johtuu Petit Bateaun pienestä mitoituksesta. Kun vain osaa ottaa tuon asian huomioon tilatessaan Petit Bateaun alusvaatteita, saa muuten ihanan pehmeitä ja laadukkaita vaatteita. Harmi vain, ettei Suomesta taida tällä hetkellä löytyä tuon merkin jälleenmyyjää. (Stockalla olen nähnyt jotakin, mutta pääasiassa vauvakokoja.)

Alusvaatteiden säilytys -postauksesta voit halutessasi lukea enemmän alusvaateasioista.

Tällä kertaa pupupaita oli ollut yllä jo toisten housujen kanssa ennen näiden uusien vaaleansinisten housujen käyttöönottoa, joten tänä aamuna oli aika vaihtaa paitaa. Housut sen sijaan kävivät vielä. Pyysinkin poikaa hakemaan itselleen paitalaatikostaan jonkun housuihin sopivan paidan. Annoin ohjeeksi, että siinä voisi olla vaaleansinistä. Nämä paidat hän toi alakertaan ja niistä sitten yhden valitsi ylleen. Kuvien pupupaita sen sijaan pääsi pyykkiin.

Huhtikuu on (yleensä) pääsiäisen kuukausi ja sen todellisen pääsiäisjuhlan lisäksi se on aina merkki keväästä ja uuden kasvun alusta. Tällaisille lapsenmielisille mukaan sopivat myös puput ja suklaamunat, joten olkoonpa tämä postauksen pupupaita myös merkkinä siitä.

Suunnitelmissani on julkaista myös yksi uusi pupuaiheinen virkkausohje vielä ennen pääsiäsistä. Olen jo ottanut siitä kuvat, ,utta koska otin ne tällä kertaa kännykällä, vaikuttaakin olevan edessä turhan monta vaihetta ennen kuin saan ne tänne blogiin asti oikeassa järjestyksessä. Toivon kuitenkin onnistuvani siinä ajoissa.

Kiinnostaako virkkausohje?

Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *