Vielä vähän tummanruskeaa

Nämä sinisävyiset kuvat on otettu jo muutama kuukausi sitten, mutta päädyin ne lopulta kuitenkin tänne laittamaan.

Postauksen oli tarkoitus olla osana Täti Ruskea -postausta, mutta tuon häiritsevän sinisävyisyyden vuoksi, se jäi lopulta kokonaan pois. Osuutensa asiaan teki myös se, että postauksesta olisi jälleen kerran tullut turhan pitkä.

Pitkästä odotusajasta huolimatta huomasin ilokseni, että tätä InWearin kahvinruskeaa (coffee brown) mekkoa on edelleen saatavilla ja vieläpä mukavaan ale-hintaan. Omani ostin vuodenvaihteen alennusmyynneistä. Näistä kuvista ei näe, mutta tämän mekon kanssa olen käyttänyt Kaikon tummanruskeita sukkahousuja.

Tummanruskeat nahkasaappaani puolestaan ovat takuulla yli 15 vuotta vanhat, mutta palvelevat edelleen hyvin. Näiden talvisaappaiden rinnalle olen jo joitakin vuosia kaivannut ohuempia syksy- ja kevätsaappaita mahdollisesti konjakinruskeina tai beigeinä. En ole tosin vielä edes aktivoitunut niiden etsinnässä, joten taitavat odottaa toivelistalla vielä tovin.

Tummanruskean Edith-laukkuni puolestaan esittelin jo aikaisemmin. Täti Ruskea -postauksessa kerroin eri ruskeasävyisen rannekorun yhteydessä vuosien takaisesta ihastuksestani Pearls For Girlsin koruihin. Tässä minulla on noilta samoilta ajoilta hankittu rannekoru, jossa on lisukkeena ruskeita puisia sydämiä.

Niin ikään vuosia sitten ale-löytönä ostin tämän Lexingtonin villahuivin ruskeilla tähdillä. Ale-ostoja hyödyntävä ei kuitenkaan läheskään aina saa koko pakettia eli hieman olen harmitellut, kun huiviin kuuluvaa pipoa ei silloin enää ollut saatavilla. Onneksi kuvioituun ja moniväriseen (kaksiväriseen) asusteeseen voi aina yhdistää yksivärisen asusteen eli tässä tapauksessa ruskean pipon.

Pojille neulomani hieman vastaavat tähtihuivit löytät mm. tästä postauksesta, samoin tästä. Muistan yhä sen tunteen, kun vihdoinkin löysin hyvän tähtimallin neulomiseen. Se ei siis ole tämä Lexingtonin malli, vaan löytyi muistaakseni ihan jostakin käsityölehdestä. Sitä muuten kuvittelee, että kaulahuivin neuloo hetkessä, mutta ehkäpä se johtuu juurikin noista vääristyneistä odotuksista, sillä todellisuudessa kaulahuivia saakin tikuttaa melko kauan.

Nämä kuvat puolestaan on otettu koulun joulukirkkopäivänä eli kirkon jälkeen joululoman alkaessa. Täältä voit lukea reilu kahden vuoden takaisen postauksen uudesta villakangastakistani beigenä. Samassa postauksessa kerroin myös syyn tarpeelle hankkia uusi villakangastakki sekä toiveestani löytää vielä myöhemmin näiden kuvien kaltainen villakangastakki tummanruskeana tai konjakinruskeana. 

Tämän tummanruskean Gantin villakangastakin löysin muistaakseni jo reilu vuosi sitten alesta. Se on malliltaan hyvin samankaltainen kuin aiempikin tummanruskea villakangastakkini, joka vain on auttamatta minulle liian iso.

Viime jouluna käyttämäni mekko on InWearin. Se on hyvin simppeli perusmekko, jonka olen ajatellut jatkossa ottavani ihan arkikäyttöön. Värinsä puolesta se sopii mielestäni erityisen hyvin syksyyn. Mekko on todella edullinen ale-löytö ja materiaaliltaan sellainen, että pesun jälkeen mekko on suoraan valmis pidettäväksi. Omiin silmiini tummanruskea saappaiden väri riitelee hieman tuon punaiseen taittavan ruskean mekon kanssa. Ruskea värinä ei aina ole niin helppo, sillä siitä löytyy lukemattomia eri sävyjä, joiden yhdistäminen toisiinsa ei välttämättä onnistu riitelemättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *