Edith-crossbody ruskeana

Nähdessäni ensimmäisen kerran Balmuirin tutun laukkusarjan tummanruskeana, aloin haaveilla ostavani itselleni ainakin Edith-crossbodyn, ehkäpä myös Estelle-shopperin tai Ellie-laukun. Aiemmassa Balmuir nude -postauksessa olen kertonut Balmuirin beigeistä laukuistani. Vaalea Edith-laukku on ollut minulla päivittäisessä käytössä siitä lähtien, kun sen sain mieheltäni joululahjaksi. Se on siis osoittautunut todella hyväksi. Talviaikaan sitä aina välillä kaipaisi hieman tummempaa olan yli menevää pikkulaukkua ja siihen tarpeeseen tummanruskea Edith vastasi täydellisesti. Sinänsä tykkään kyllä käyttää vaaleaa laukkua ympäri vuoden, mutta olen ajatellut, että aran värinsä vuoksi laukkua voisi olla hyvä joskus hieman säästellä. Ethän ymmärrä väärin! En todellakaan ole hankkinut laukkuja kököttämään kaapissa, vaan nimenomaan käyttöä varten ja epäilyksistäni huolimatta tuo vaalea väri on pärjännyt lähes kolhuitta kovassa käytössä. Haluaisin sen kuitenkin kestävän vielä vuosia, joten siksi voisi olla hyvä välillä antaa sen “levätä”. (Olen muuten näin kevättä kohti mentäessä useampaankin kertaan kurkkaillut, olisiko nude väri tulossa uudelleen Balmuirin laukkuvalikoimaan, mutta ainakaan vielä ei ole näkynyt.)

Tuttuun tapaani päätin kuitenkin jäädä odottamaan edes pientä ale-hintaa ruskean Edithin suhteen. Koska laukun ostaminen ei kuulunut millään perusteella pakollisiin hankintoihin, päätin ottaa pienen riskin jäämällä odottamaan edullisempaa hintaa. Siis riskin sen suhteen, että laukku ehtisi poistua valikoimista tai loppua ennen kuin ehtisin sen ostaa.

Joululomalla törmäsin täysin sattumalta Balmuirin mainokseen, josta kävi ilmi, että nämä ruskeat nahkatuotteet myydään pois puoleenhintaan. Silloin en enää miettinyt hetkeäkään Edithin suhteen, vaan klikkasin sen välittömästi ostoskoriin. Melko pian sen jälkeen laukku olikin loppuunmyyty. Estelle taisi olla loppuunmyyty jo Edithiä tilatessani, mutta Ellie-laukkua oli vielä jäljellä. Jäinkin sitä miettimään useaksi päiväksi, mutta päädyin silti jättämään tilauksen tekemättä. Nyt nuo kaikki tummanruskeat tuotteet ovat olleet jo pidemmän aikaa loppuunmyytyjä ainakin Balmuirin omasta verkkokaupasta.

Aikaisemmasta kokemuksestani johtuen en uskaltanut tällä kertaa ottaa personointia verkkokauppatilauksen yhteydessä. Ehkäpä sitä vielä koittaa aika, jolloin pääsen käymään Helsingin liikkeessä ja pyytämään siellä personoinnin. Nuden Edith-laukkuni tavoin tässä tummanruskeassakin Edithissä on kullanväriset yksityiskohdat. Vetoketjun vedin on nuden laukun vedintä selkeästi massiivisempi. Tummanruskean laukun nahka tuntuu ehkä hieman jäykemmältä kuin nuden laukun, mutta se saattaa johtua myös uutuudesta. En voi silti sanoa, etteikö nahka olisi pehmeää, mutta eri tavoin kuin vaaleammassa laukussa. 

Edith-laukkuun kuuluu irrotettava olka- ja rannehihna sekä suojapussi. Koska rakastan (ehkäpä turhan vahva ilmaus) kauniita (ja kestäviä) pakkauslaatikoita, halusin ehdottomasti valita oston yhteydessä lahjapaketoinnin. Jos katsot tarkemmin lahjalaatikkoa, niin voit nähdä toisenkin syyn paketoimiselle: Eikö vain lahjalaatikot värit ja nauha olekin juuri minun väreissäni? 😉 Jossakin vaiheessa tulee päivä, jolloin isompi vaatehuoneemme on jälleen ainoastaan minun ja mieheni käytössä ja silloin on ehkäpä enemmän tilaa järjestellä hyllyille myös näitä kauniita laatikoita…

Edithissä kulkevat päivittäin mukanani puhelin, minilompakko, kotiavaimet ja autonavaimet, nenäliina sekä tärkeimmät allergialääkkeeni. Nykyään pärjään moneen menoon pelkällä Edithillä. Se on riittävän pieni, kevyt ja miltei huomaamaton kulkemaan mukana kaikkialla kodin ulkopuolella. Viedessäni vaikkapa lapsia harrastuksiin, laukkua oli ei pakko edes riisua autossa olan yli, vaan se menee kätevästi turvavyönkin alla. 

Vaikka minulla onkin jo yksi Korsin konjakinruskea crossbody, en pistäisi pahitteeksi hankkia tätä Edith-laukkua vielä konjakinruskeana. Edith on Korsin laukkuani jonkin verran pienempi. Sitä ennen laukkutarvelistallani on kuitenkin valkoinen crossbody. Se voisi olla vaikkapa hieman juhlavampikin, koska valkoiselle laukulle minulla on ollut tarvetta erityisesti juhlamekon kanssa jo useampana vuonna peräkkäin. Vinkkejä?

2 comments

 1. Rouva H says:

  Minua hymyilytti lukea tätä postausta,sillä itselläni oli hyvin samanlainen ostoprosessi. Ihastuin laukkuun jo syksyllä,mutta koska se ei ollut pakollinen hankinta,jäin odottamaan alea Kun ale (-40%) alkoi,tilasin Edithin lisäksi Eyleen-laukun ja kaksi avaimenperää laukkuja koristamaan. Olen tyytyväinen hankintoihin.Tilasin kaikki tuotteet nimikoituna ja nimikoinnissa ei ollut tällä kertaa mitään kommelluksia.

  Käytän näitä tummia laukkuja talvikauden ja vaaleita keväällä ja kesällä. Näin molemmat saavat välillä levätä,kuten kirjoitat.

  Nautitaan aurinkoisesta viikonlopusta!

  • Miia says:

   Olipa tosiaan hauska yhteensattuma! Jäinkin mielessäni miettimään, että mitkäköhän tuotteet tilasit. 😉 Ystävälläni on tuo Eyleen-laukku taupena ja hän on pitänyt siitä kovasti. Kiva kuulla, että tuo nimikointi onnistui tällä kertaa ongelmitta. Toki silloin viime kerrallakin hoitivat asian lopulta hyvin.

   Mukavaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *