Pop:in uima-asutarjous

Muistanet vielä vuoden takaisen uima-asupostaukseni. Viime kesänä poikia odotti hieman isompi yllätys, kun tulevan koronakesän siivittämänä olimme mieheni kanssa päättäneet toteuttaa jo muutaman vuoden mielissämme kypsyneen ajatuksen uima-altaan rakentamisesta kotipihaamme. Postaus aiheesta on yhä tekemättä. Odottelen vielä, jos saisimme uima-altaan ympärille rakennettavan terassin valmiiksi.

Voit arvata, että tämän kesän alun lämpimät päivät ovat saaneet innokkaat vesipedot asumaan uima-altaassa. Ehdin juuri eilen sanoa miehelleni, että meidän pitää vielä hankkia yksi puuttuva UV-uimahattu POP:ilta, kun tänä aamuna sitten sähköpostiini kilahti viesti POP.in uima-asujen ale-kampanjasta. Kaikki uima-asut ovat 20%:n alennuksessa 15.kesäkuuta asti. Alennuksen saavat kaikki kanta-asiakkaat ja sellaiseksi liittyvät.

Kaikki postauksen kuvat ovat Polarn och Pyretin verkkosivuilta. Uima-asuihin pääset tästä

Yllä oleva kuva sopisi hyvin olemaan myös meiltä otettu. Uikkarit päälle ja laskeutuminen altaaseen. Itse olen saanut toimia uimavahtina altaan reunalla pitkin päivää. Pojilla ei ole lupa mennä uimaan aikuiselta saatua lupaa. Kuopus ei saa lainkaan olla altaassa ilman vahtia. Muiden poikien uimataito riittää uimiseen myös ilman jatkuvaa vahtimista, mutta silloinkin haluan tietää, että he ovat altaassa, jolloin tiedän pysyä lähettyvillä ja vähintäänkin kuuloetäisyyden päässä. Kun tietyt turvallisuuteen liittyvät säännöt ovat selkeät ja niitä noudatetaan, on helppo nauttia kesäpäivistä ja uimisesta. Näistä kenties lisää vielä myöhemmin.

Toinen tärkeä asia uimisessa ja kuumissa kesäpäivissä on auringolta suojautuminen. Kuvan uimapaidasta ja uimashortseista riittää kokoja kokoon 146/152cm asti. Molemmissa on UV-suoja (UPF50).

Pitkälahkeisista UV-uimahousuista koot loppuvat kokoon 110/116cm. 

Tästä lyhythihaisesta ja -lahkeisesta UV-uimahaalarista löytyy kokoja kokoon 110/116 cm asti. Tämä on varmaankin kaikkien aikojen oma suosikkini POPin uima- ja UV-asuissa. Tuosta aiemmasta postauksestani näkyy millaisessa kuosissa meiltä tätä on löytynyt kaikissa mahdollisissa koissa. Silloin valmistettiin myös kokoa 122/128 cm ja se koko sopii vielä kuopukselle. 

Nyt kun pojat ovat todellakin asuneet uima-altaassa pitkiä aikoja, olen pohtinut erityisesti pään suojaamista auringolta. Iholle on levitetty aurinkovoidetta ja mahdollisuuksien mukaan käytetty UV-uima-asuja, mutta pää on ollut haasteellinen. Olemme käyttäneet lierillisiä aurinkohattuja sekä lippiksiä, mutta sukeltaessa (jota tehdään koko ajan) ne ovat epäkäytännölliset, koska ne lähtevät heti pois päästä. 

Viime kesänä onnistuin löytämään ale-korista tällaiset PoP:in UV-lippalakit kahdelle pojalle ja nyt tilasin vielä kaksi lisää alekampanjasta. Vaikka meidän 11-vuotiaalle ei enää riitäkään PoPin isoin lastenvaatekoko, niin ilokseni tätä uimahattua tehdään kokoon 56/58 cm asti. 

Kaksi nuorinta ovat näitä UV-lippalakkeja jo käyttäneetkin ja ne ovat osoittautuneet mainioiksi. Pojat laittavat lakin päälle vielä uimalasit ja sillä patentilla lakit ovat pysyneet päässä lähes jatkuvasta sukeltamisesta huolimatta. Koska lakki on materiaaliltaan samaa kuin muutkin uima-asut, se ikään kuin mukautuu veteen ja uimiseen ollen luonnollinen osa kokonaisuutta. Kertaakaan ei olla vielä poimittu altaan pinnalta kelluvaa UV-lippalakkia kuten tavallisia lippiksiä ja aurinkohattuja aivan jatkuvasti.

Meille sopii hyvin PoPin sinivalkoinen värimaailma, mutta hieman värikkäämmistä vaatteista pitäville löytyy myös valikoimaa. Yllä olevan kuvan oranssinsävyisestä UV-uimapaidasta löytyy kokoja kokoon 146/152 cm asti. Oranssien uimashortsien kokohaitari on koosta 74/80 cm aina kokoon 146/152 cm. Ne eivät kuitenkaan ole UV-uimashortsit. Rantakassi-postauksesta voit lukea, miten meillä käytetään näitä verkkovuorillisia uimashortseja.

Tätä värikkäämpää UV-uimahaalaria pitkällä hihalla löytyy kokoon 110/116 cm asti. Turkoosia UV-paitaa ja -shortseja löytyy kokoon 122/128 cm asti.  UV-lippalakista puolestaan löytyy myös suurin koko 56/58 cm. Näiden lisäksi tarjolla on muutamia pienempien kokojen uimahousuja ja esimerkiksi “vaippauimahousuja” sekä vaaleanpunaisia kukallisia ja röyhelöllisiä malleja. 

Tästä uimashortsista löytyy myös laaja kokovalikoima eli koosta 74/80 cm kokoon 146/152 cm. Näissä shortseissa ei ole UV-suojaa.

Löytyykö sieltä muita uimapetoja? Mistä olette löytäneet UV-uimavaatteita koon 152cm jälkeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *