Aamupalapöydässä pääsiäisenä

Koska aamupala on päivä paras ateria, niin miksei lomalla voisi olla niitä samalle päivälle jopa kaksi?! Näin me teimme tänä pääsiäisenä. Koska minä ja pikkupojat olemme kovin aamuvirkkuja, olimme syöneet ensimmäisen aamupalamme jo ennen kello seitsemää. Toinen aamupala oli vuorossa sitten kello kymmenen jälkeen. 😉

Tarjolla oli appelsiinituoremehua, kahvia mustana ja cappuccinona sekä keitettyjä ruskeakuorisia kananmunia.

Miehistölle oli tarjolla croissanteja kera marmeladien sekä luonnonjogurttia kera myslin ja viinirypäleiden.

Pääsiäisen aamupalalle kuuluu tietenkin myös porkkanakakkua jälkiruuaksi ja…

…ja suklaamunia jälkiruuan jälkiruuaksi.

Lomalla yksi parhaista asioista ovat pitkät aamut. Toisinaan niitä voi jalostaa myös eväiksi arkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.