Pieni pääsiäispostaus

Ajattelin tulla edes vähän huikkaamaan tänne blogiin ja toivottamaan hyvää pääsiäistä! Valitettavasti joudutte tänä vuonna tyytymään pääasiassa jälkijättöisiin pääsiäispostauksiin. Koska pikkupojat kurkkivat aina silloin tällöin blogiini, en ole halunnut paljastaa etukäteen pääsiäiskorien sisältöä. Ilokseni olen kuitenkin huomannut, että olette löytäneet vanhat pääsiäispostaukseni. Toivottavasti ne ovat tuoneet riittävästi iloa ja inspiraatiota pääsiäisen aikaan. Olkoon sitten nuo mahdolliset jälkijättöiset pääsiäispostaukseni inspiraatioksi ensi vuonna.

Sain kauniin lahjan pääsiäiseksi. Niin kauniin, etten malttanut avata sitä ennen kuin olin ottanut siitä muutaman kuvan.

Pajunoksista taiteltu kori on kummitätini tekemä. Se on ollut minulla jo yli 20 vuoden ajan. Otan sen esille joka vuosi pääsiäisenä. Minulla on samanlainen myös hieman isompana. Usein pidän näissä koreissa pääsiäisenä Aarikan värkkäitä puumunia, mutta nyt koriin pääsivät nämä valkoiset oikeat munankuoret, puhalletut munat. Muistan miten lapsena puhalsimme ja maalasimme munia. En ole tainnut koskaan kokeilla sitä omien lasteni kanssa. Täytyypä muistaa ensi vuonna. Lapset voisivat koristella munat vaikkapa pääsiäiskattausta varten.

Pääsiäisloman alkajaisiksi leivoin suklaakakkua. Koristeeksi riitti muutama pääsiäiskarkki. Mieheni teki vielä tuttuun tapaan porkkanakakkua, mutta sitä on tarkoitus syödä vasta tänään, joten kuvia on tulossa mahdollisesti myöhemmin.

Pääsiäismunajahti jäi tänä pääsiäisenä viimeiseen lomapäivään ja oikeastaan siitä syystä ajattelinkin vinkata teille ilmaisesta materiaalista, jos haluatte järjestää vielä loman loppuun pienen pääsiäisvisailun.

Tehtävät löytyvät Open Inno -sivuilta ja valikosta materiaalit löydät muunmuassa ilmaisen pääsiäistehtäväpaketin. Tehtävät on suunnattu koulumaailmaan, mutta mielestäni tällaisia juttuja voi tehdä myös kotona.

Meillä on kotona väritulostin, mutta tämän olisi hyvin voinut tulostaa myös mustavalkoisena. Mies toi kauppareissultaan keltaisen kartongin, johon ajattelin nämä tehtävät yksittäisinä suikaleina liimata. Luulenpa, että tehtävät tulevat liittymään joten tämänpäiväiseen munajahtiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *