Tipulautanen

Pääsiäinen lähestyy tänä vuonna hyvinkin nopeasti talvilomakauden jälkeen. Koska minulta toivotaan usein vinkkejä pienempiin käsitöihin, niin ajattelin jakaa teille ohjeet tällaiseen tiputauluun. Idea ei tällä kertaa ole omani, vaan olen poiminut sen Pinterestistä. Toteutin tällaisen tipulautastaulut aiemman ekaluokkani kanssa ja koska ne onnistuivat silloin todella hyvin, ajattelin toteuttaa samanlaiset myös nykyisen luokkani kanssa. Taulu sopii hyvin toteutettavaksi myös kotona omien lasten kanssa. Samalla tekniikalla voisi askarrella myös pääsiäiskortteja ystäville ja sukulaisille lähetettäväksi. Nyt kun on tulossa jo toinen peräkkäinen pääsiäinen ilman mahdollisuutta mennä virpomaan, voisi olla mukava kuitenkin tehdä pääsiäisaiheisia askarteluja ja käsitöitä ja vaikka lähettää niitä läheisille.

Tarvikkeet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *