Vuosi 2020 osa 2: Poikien lukeminen

Yllä olevat linkit johtavat yhteen lempiaiheeseeni eli lasten – ja tässä tapauksessa poikien – lukemiseen. Aihe, joka on saanut paljon palstatilaa ja päätynyt myös monien tutkimusten kohteeksi. Aihe, joka yhä hämmästyttää minua. Aihe, joka saa karvani nousemaan. Aihe, josta voisin puhua loputtomiin. (Siihen nähden se on siis saanut hyvinkin vähän palstatilaa täällä blogissani.)

Perustaessani blogini olin ajatellut tehdä paljon enemmän postauksia ja kirjavinkkauksia poikien kirjoista, mutta jostakin syystä se on jäänyt suunniteltua vähemmälle. Loin myös erillisen teema-alueen Tähtilampun alla, jonka alle olen koonnut kaikki blogissani esitellyt kirjoihin liittyvät postaukset. Toivon, että tämä uusi vuosi toisi sinne lisää sisältöä. Yllä on myös muutama vuoden 2020 lastenkirjoihin liittyvä postaus erillisinä linkkeinä.

Kysyin pikkupojilta millaisia kirjoja he suosittelisivat ikäisilleen pojille. Tässä heiltä kymmenen suositusta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *