15. joulukuuta: Jouluinen kaakaohetki

Viime viikonloppuna pikkupoikien “karttakalenterista”, kuten he tämänvuotista adventtikalenteriaan kutsuvat, löytyi jokaiselle tällainen suloinen GreenGaten joulumuki, karkkikeppejä, pussillinen vaahtokarkkeja ja purkillinen pipareita. Luvassa oli jokavuotinen jouluinen kaakaohetki! 

GreenGaten Scooter-joulumukit tilasin täältä. Ne näyttivät kuitenkin pikakatselmuksen jälkeen olevan tällä hetkellä loppu, mutta ehkäpä jostakin muualta voi vielä löytyä. Mielestäni mukit ovat tosi suloiset ja sopivat hyvin yhteen meidän muiden GreenGaten lattemukien kanssa.

Tein pojille pienen kaakaokattauksen omaan pihaan tuijien alle.

Carol White -niminen koriliina on myös GreenGaten.

Tapaan tehdä kaakaoon lämpimän maitovaahdon Nespresson kapselikahvikoneen maidonvaahdottimella. Kun laittaa kupin pohjalle valmiiksi muutaman lusikallisen kaakaojauhetta, saa kaakaosta helposti valmista ja sopivan lämmintä. 

Jääkarhupoika toimi tarjoilijana. Kelkka puolestaan toimitti penkin virkaa. 

Tänä poikkeuksellisena korona-aikana olen saanut huomata, miten monia asioita voi tehdä ihan vain kotipihassa tai kotona. Miten olisi, jos kattaisit jonakin päivänä kahvilapöydän kotiisi? Tai keittäisit termokseen lämmintä juomaa ja nauttisit siitä lähimetsässä? Pieniä, suuria asioista. Niitä, jotka jäävät mukavina muistoina mieleen tästä ei niin mukavasta ajanjaksosta.

Mukavaa päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *