3. joulukuuta: Kranssi

Edellisen postauksen yhteydessä vilahtikin jo kuvia tästä kauniista joulukranssista. Halusin kuitenkin tehdä siitä vielä aivan erillisen postauksen.

Ensimmäisenä adventtina ystäväni piipahti meidän pihassa tuoden joulumuistamisia. Ennen lähtöään hän ojensi minulle tämän kauniin kranssin.  Luulin, että hän oli itse tehnyt sen, mutta asiasta kysyessäni hän kertoikin, että hänen isänsä on sen tehnyt. Vieläkin liikutun, kun muistan tuon hetken ja ajatuksen siitä, että juuri minä saan kotiini tämän kauniin kranssin, jonka tekeminen ei ole ollut hetkessä ohi. Ystäväni oli vielä erikseen hakenut ja kiinnittänyt kranssiin tuon valkoisen nauhan tietäen, että minä tykkäisin juuri siitä.

Isojen poikien ollessa pieniä, tapasin käydä heidän kanssaan eräillä vanhan ajan joulumarkkinoilla, joista ostin aina kranssin jouluksi. Jossakin vaiheessa aloin reagoida allergiaoirein kransseille ja siirryimme vähitellen muovisiin kransseihin. Tämä saamani kranssi on kuitenkin tarkoitettu ulos, joten se sopii meille oikein hyvin ja miten kauniilta se näyttikään, kun ripustin sen talon ulkoseinään. Toisaalta en kyllä tämän kranssin materiaaliin edes reagoinut, vaikka se kuvausten ajan olikin sisällä ja aivan nenäni alla.

Tapaatko sinä tehdä tai ostaa jouluksi kranssin/kransseja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *