Merinovillaa merkiltä Tutu

Kaupallinen yhteistyö: Youngest Fashion
Sisältää alennuskoodin.

Pian kahden blogivuoteni aikana olen aina silloin tällöin saanut pyyntöjä blogiyhteistyöstä. Koska kaupallisuus ei kuitenkaan ole blogini päätarkoitus, päätin että ryhtyisin yhteistyöhön vain sellaisten yritysten ja/tai tuotteiden kanssa, joita muutenkin ostaisin tai ilman yhteistyötäkin voisin suositella tai kokeilla. Näiden ajatusteni turvin ja juuri (ilman yhteistyötä) Youngest Fashionin -tuotteista postauksen tehneenä, minun oli helppoa suostua blogiyhteistyöhön heidän kanssaan. Jos olet lukenut blogiani jo pidempään, muistat varmasti useammankin postauksen espanjalaisen Condorin sukista ja polvisukista pojille. Muunmuassa niitä voi ostaa Youngest Fashionilta. Tässä ensimmäisessä yhteistyöpostauksessa esittelen teille kuitenkin aivan uuden merinovillatuotteita valmistavan puolalaisen merkin nimeltään Tutu. Kun näin nämä pipot Youngest Fashionin sivuilla, tiesin varmuudella poikien ihastuvan näihin. Ja oikeassa olin! (Muistat varmaan myös kuopuksen rakkauden pallopipoihin, joista löysinkin blogistani tuolla hakusanalla kymmenen eri postausta.) 

Kun pipot oli saatu esille postipaketista, pukivat kaksi nuorinta poikaa ne heti päähänsä eivätkä olisi malttaneet millään niitä riisua, vaikka oltiin sisällä. Poikia seuratessani huomasin, miten he välillä riisuivat pipon päästään ja silittivät ja ihailivat sen pehmoista karvatupsua. Sitä oli myös ihana hieroa kasvoja vasten, niin pehmoinen se on. 

Karvatupsupipon kanssa samaa merinovillaneulosta on myös Tutun palmikkotuubihuivissa. Tuotteiden merinovilla tuntuu käteeni niin pehmeältä, että välillä ajattelen sen olevan puuvillaa. Uskon, että juuri siitä syystä pipojen ja huivien merinovilla ei lainkaan kutittanut poikia ja se on ainakin meidän perheessä villavaatteita valitessa ehkäpä kaikkein tärkein ominaisuus. Atoopikkona tiedän, miltä tuntuu, kun vaate kutittaa. Sitä ei todellakaan tule käytettyä.

Nämä tupsupipot ovat kokoa 50 – 54 cm ja ehdin jo säikähtää, ovatko ne liian pienet 9-vuotiaalle jääkarhupojalleni ja 6-vuotiaalle kuopukselleni. Heidän päänympäryksensä ovat tällä hetkellä 53,5cm ja 54cm. Sanoisin, että koko oli heille oikein hyvä. Pipo pysyi hyvin päässä, ei kiristänyt, mutta ei myöskään noussut ylös. Myynnissä näytti olevan myös kokoa 54 – 58 cm ja nyt kun näin pipon “livenä”, niin pohdin, josko ostaisin vielä nallekarhullenikin saman pipon, mutta tuossa isommassa koossa. Hänen päänympäryksensä on 57cm. Palmikkoneuleinen tuubihuivi on kooltaan one size ja mitoiltaan n.28 x 30cm. Tuubi on sellainen hieman löysempi malli, joten se sopii mielestäni hyvin takin tai haalarin päälle ja koko riittäisi myös nallekarhulleni. Koko oli itsellenikin sopiva. Tämän sinisen lisäksi sekä pipoa että huivia on saatavilla myös harmaana ja vaaleanpunaisena.

Yhteistyön ajatuksena oli, että testaisimme Youngest Fashionille tullutta uutta Tutu-merkkiä ja siksi saimme testiin keskenään hieman erilaisia merinovillatuotteita. Tässä kuvassa näkyy Tutun tummansininen ribattu merinovillapipo koossa 56 – 60cm. Samaa pipoa löytyy myös mustana ja vaaleanharmaana, mutta meidän perheessä parhaiten käyttöön tulee värinä tämä tummansininen. Ajattelin, että nallekarhupoika saisi tämän pipon käyttöönsä, mutten malttanut olla kokeilematta sitä myös itselleni. Hyvin sopi. Herkkäihoisen nallekarhun suusta saa kuulla välittömästi palautteen, jos jokin tuote kutittaa, kiristää tai on muuten epämukava. Tämä materiaali ei kutittanut häntä. 

Muistanet, että jääkarhupojan lempiväreihin kuuluu valkoisen ja vaaleansinisen lisäksi myös hieman värikkäämmät värit, kuten punainen, oranssi ja keltainen. Siitä syystä rohkenin ottaa testattavaksi myös keskellä kuvassa näkyvän keltaisen Tutun merinovillapipon. Pipo on tuon tummansinisen pipon tavoin ribbneulosta, mutta selkeästi väljempää mitoitusta. Siinä missä tummansininen pipo asettuu päänmyötäisesti, jättää keltainen pipo ylimääräistä tilaa yläosaan. Eteen taitettava osa on keltaisessa pipossa hieman matalampi kuin sinisessä. Lisäksi keltaisessa pipossa on tuotemerkki neulottu näkyviin. Tummansinisn pipon takapuolen saumassa on pieni kangasmerkki, jossa lukee Tutu. Keltaista pipoa saa myös kirkkaansinisenä eli sellaisena Suomen lipun sinisenä. Kuten kuvastakin voit nähdä, on keltainen pipo selkeästi reilumpi mitoitukseltaan kuin tuo tummansininen etenkin kun tummansininen on kooltaan 56 – 60 cm ja keltainen 50 – 54 cm. Tuo keltaisen pipon malli juuri tuossa pienemmässä koossa sopii jokaisen perheenjäsenemme päähän. Pipon tarkoitus on ollakin juuri sellainen reilu malliltaan ja olemukseltaan. Kuten arvelinkin, jääkarhupoika ilahtui tästä väristä.

Oikealla näkyvää Tutun ainaoikeinmerinovillatuubihuivia oli myynnissä ainakin tummanharmaana ja vaaleampana sinisenä. Meidän saamamme huivi on tummansininen. Tämä huivi on kooltaan n. 22cm x 23cm, joten se on pienempi ja napakampi kuin palmikkotuubi. Ajattelenkin, että tämä sopii hyvin takin tai haalarin alle puettavaksi. Neulos joustaa niin, että sen pään yli pukeminen onnistuu hyvin. Tässä tuubihuivissa on kaksinkertainen neulos, mikä tekee huivista yksinkertaista huivia lämpimämmän. Toisaalta tuo yksinkertainen palmikkotuubi puolestaan on pidempi ja laskeutuu siitä syystä paksummin kaulalle. Lienee siis makuasia, tykkääkö tiiviimmästä ja astetta tiukemmasta tuubista kuin löysemmästä ja pidemmästä.

Kaikilla näillä Tutun merinovillatuotteilla on käsinpesu. Luonnollisestikaan en ole vielä ehtinyt niiden pesemistä kokeilla, koska vasta saimme nämä käyttöömme. Ajattelin ottaa vielä erilliseen postaukseen kuvia tuotteista poikien päällä, mutta koska sain teille alekoodin käyttöön, halusin jakaa sen mahdollisimman pian. Kaikki Tutun tuotteet löydät linkistä.

Teen myös ihan erillisen postauksen Condorin sukista, mutta en malta tässä yhteydessä olla vinkkaamasta Condorin merinovillasukista, joita löytyy sekä nilkka- että polvisukkina, myös isompien lasten ja aikuisten koossa. Omaa värisilmääni hivelee tämä sävyjen yhteensopivuus.

Syysloman ja vähitellen kylmenevien säiden kunniaksi Youngest Fashion tarjoaa blogini lukijoille -15% alennuksen koodilla tahtipoikien.talossa. Koodi on voimassa 31.10.2020 saakka. Verkkokaupan ostokset toimitetaan Suomeen ilman postikuluja. 

4 comments

  • Miia says:

   Kiitos viestistäsi! Pojat ovat kyllä kovin ihastuneita uusiin pipoihinsa. Käyttävät niitä päivittäin. Kävin kokeilemassa tuota koodia ja ainakin se toimi minulla. Huomasitko, että siinä on piste välissä ja tähtipoikien kirjoitetaan niin, että ä muuttuu a:ksi eli koodi on: tahtipoikien.talossa
   Laita vielä uusi viesti/kommentti, jos et saa toimimaan, niin otan yhteyttä kauppiaaseen, niin he voivat tarkistaa asian.

 1. Minde says:

  Nyt toimii, Kiitokset! Laitoin epähuomiossa pisteen myös koodin loppuun. Täytyykin laittaa heti vauvalle tilausta menemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *