Lantliv – hela året

Olet varmasti nähnyt monessa kahvihetkipostauksessani tai Insta-kuvien kahvihetkissä Lantliv-lehden. En osaa oikein sanoa, mikä minua näissä Lantlivin tunnelmissa viehättää, sillä en koe lainkaan viehätystä esimerkiksi asua maaseudulla. Uskoisin, että monen Lantliv-kodin värimaailma, tietynlainen tunnelma ja harmonia, on se mikä viehättää. 

Välillä jo lopetin lehden ostamisen, mutta tauon jälkeen huomasin jälleen hakeutuvani lehtihyllylle etsimään uusinta Lantlivin numeroa. Oikeastaan mitä lähemmäksi joulua kuljetaan, sen enemmän lehti alkaa vetää puoleensa. 

Pikkupojille on todella tärkeää, että he saavat ostaa jokaiselle perheenjäsenelle aivan oman syntymäpäivälahjan yhteisen lisäksi. Heidän kysyessään lahjatoivettani, kerroin, että joku sisustuslehti voisi olla kiva. Ja mitä he olivatkaan löytäneet! En edes muistanut, että juuri tähän aikaan vuodesta ilmestyy Lantliviltä kaikki vuodenajat kattava teemanumero. Jos et muuten tapaa ostaa Lantliv-lehteä, mutta sen tuoma tyyli ja tunnelma silti kiinnostavat, niin suosittelen tutustumaan tähän tuhtiin Lantliv – hela året -numeroon.

Tämän lehden parissa vierähtää enemmän kuin yksi syysiltojen teehetki sohvannurkassa. Taidanpa kaivaa esille myös viimevuotisen numeron.

Tunnelmallista viikonloppua!

2 comments

  1. Rouva H says:

    Lantliv on minunkin lempparini Koti ja keittiö-lehden lisäksi. Pidän kodikkaasta ja lämpimästä sisustuksesta ja varmastikin siksi nämä lehdet ovat lemppareitani. Seuraava Lantlivin numero onkin jo joulunumero – se täytyy kyllä ostaa ja aloittaa tunnelmointi. Tämä aika lasten etäkouluineen on niin vaativa, että aion panostaa erityisesti arjen pieniin palautumisen hetkiin. Sellainen voi vaikka oma paussi kahvikupin ja lehden kera.

    • Miia says:

      Mukava, kun kävit kommentoimassa. 🙂 Koti ja keittiö -lehti on myös minun suosikkini. Olen sen tilaaja. Oi, todellakin, joulu alkaa jo kolkutella tunnelmineen. Kyllä elämme nyt haasteellista aikaa. Toisaalta se on tuonut tullessaan sen, että osaa iloita pienistäkin asioista. Tänään, kun kävelimme poikien kanssa metsässä etsimässä pudonneita havunoksia ulkoistutuksiin, huomasin, että tuo pieni hetki sai hetkeksi unohtamaan kaiken muun. Lapsilla on taito elää hetkessä ja toisinaan siitä onnistuu saamaan palasen itselleenkin. Ja noista pienistä omista pausseista ja hetkistä arjen keskellä on ehdottomasti pidettävä kiinni. Voimia arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *