Neulemekko

Lupailin jonkun aiemman postauksen yhteydessä, että esittelen hieman mekkojani. Eipä (ainakaan vielä) ole tullut tehtyä erillistä mekkopostausta useammasta mekosta kerralla, mutta näin yksittäin niitä näyttää käytön yhteydessä luonnollisemmin päätyvän kuviin ja jopa postauksiin asti. Tässä yksi sellainen.

Puin tämän mekon ylleni lokakuisena lauantaina ulkona vietetyille synttäreille. En muistanutkaan, miten mukava tämä mekko oli, sillä en ole käyttänyt sitä talven jälkeen. Ostin mekon talvi-alesta, muistaakseni Ellokselta. Kyseessä on Part Twon Viveca-mekko. Materiaali on ihoa vasten todella miellyttävää. Malli on hieman oversize, joten olisin voinut hyvin ottaa myös kokoa pienemmän mekon, mutta toisaalta juuri tuo väljä mitoitus tekee mekosta ihanan ja rennon. Mielestäni tämä mekko taipuu moneen menoon riippuen miten sen asustaa. Kauluspaidan ja vaikkapa vyön kanssa ilme on ihan erilainen kuin tällaisena rennompana kotiasuna. Kotiasuun toki lisäisin vielä villasukat.

Saatoinpa juuri sujauttaa ostoskoriin saman mekon hasselpähkinänruskeana. Mekkoa näytti olevan saatavilla myös mustana. Hyödynsin ostoksessani Elloksen -40%-koodin. Niitä tuntuu nykyään tulevan tuon tuostakin sähköpostiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *