Mummin mustikkapiirakka

Pohja:

Täyte/päällinen:

Valmistusohje:

Alkuperäinen ohje on tehty piirakkavuokaa varten. Jos haluat siis tehdä pienemmän, vuokaan mentävän piirakan, puolita tarvittavien ainesten määrä. Meidän perheessä kannattaa aina tehdä kerralla isompi määrä, oli sitten kyseessä ruoka tai leivonnainen. Hyvällä tuurilla piirakkaa voi silloin riittää useammallekin kahvitauolle. 😉

Lupasin kertoa ratkaisustani järkkärin “täpläongelmaan”. Päädyin ostamaan, hyvän tarjouksen osuessa kohdalle, uuden kameran, josta olen jo pidempään haaveillut. Harmillisesti kameran osto ajoittui kuitenkin juuri samalle ajalle kuin arjen aloituskin, joten en ole ehtinyt, enkä oikeasti edes jaksanut, alkaa perehtyä kameran toimintoihin. Tekniikka ei voisi muutenkaan vähempää minua kiinnostaa, mutta tietyt asiat on vaan pakko opetella, jos aikoo edes yksinkertaisia kuvia ottaa. Tässä postauksessa on nyt näitä muutamia “harjoituskuviani”. Kuinkahan sitä saisi itsensä innostumaan valokuvaamisesta?

Ps. Jos joku teistä lukijoistani on kiinnostunut enemmän opejutuistani, niin perustin niitä varten vielä yhden erillisen Instagram-tilin: @miianluokka. Tervetuloa seuraamaan myös sitä!

Blogin Instagram-tilinä jatkaa @tahtipoikien.talossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *