Balmuir nude

Äidin maitokahvinsävyisiä kesäjuttuja -postauksessa kerroin Balmuirin nuden värisistä tuotteista ja siitä, että tuota postausta tehdessäni löysin sattumalta noita tuotteita -40% -hinnoilla. Olin aikeissa kertoa löydöistäni jo paljon aikaisemmin, mutta sitten toimituksen kanssa tulikin ongelmia. Lopputulemana voin kuitenkin kertoa, että Balmuirin asiakaspalvelu toimi enemmän kuin mallikkaasti. Siinä vaiheessa, kun olin ajatellut itse jo antaa asian olla ja “tyytyä kohtalooni”, asiakaspalvelusta otettiinkin vielä uudelleen yhteyttä ja tarjottiin minulle mahdollisuutta viedä asia päätökseen. (Harmitukseltani en ollut itse siihen pystynyt.)

En tiedä lopetettiinko nude väri kokonaan vai myytiinkö ne vain kevät/kesäsesongin päätteeksi pois. Tässä kopio aiempaan postaukseen liittyvästä kommentistani ja miten päädyin alunperin ostamaan nuden Balmuirin Estellen:

“Kun aikoinaan näin Balmuirin Estelle-laukun nuden värisenä, aloin haaveilla siitä. Se näytti aivan minun laukultani. Kävin sitä pariin otteeseen Espan myymälässä katsomassa ja sovittamassakin 🙂 En vaan malttanut sitä ostaa, kunnes viime syksynä se myytiin poistomyyntinä eräällä jälleenmyyjällä. Silti vielä harkitsin muutaman päivän. Lähinnä pohdin värin arkuutta ja tietenkin hintaa. Kun huomasin, että tuo nude väri oli poistunut (myöhemmin kuulin, että tilapäisesti) Balmuirin valikoimista, niin päätös syntyi. Nyt Estelle on ollut minulla käytössä talven yli (vaikka vaalea väri onkin) enkä ole katunut valintaani. Yhdessä Edithin kanssa se on tosi toimiva ”paketti”. Molemmat ovat minulla lähes päivittäisessä käytössä arjessa. Siksi päätinkin nyt tilata ”samaan sarjaan” sopivaksi noita muitakin nudeja nahkatuotteita.”

Tykkään harmoniasta ja yhtenä esimerkkinä siitä on värien yhteensopivuus. En ole ajatellut hankkia “kaikkia maailman laukkuja”, sillä mitä niillä edes tekisin, siksikin tarkkaan harkitut valinnat korostuvat. Tähän ajatukseen sopi myös se, että alennushintojen osuessa kohdalle, olin valmis täydentämään nudea laukkusarjaani lisukkeilla.

Päädyin tilaamaan neljä eri tuotetta, joihin valitsin saman personoinnin kuin aiempiinkin Balmuirin tuotteisiin. Jostain syystä Balmuirille kirjoittamani viesti koskien personointia ei ollutkaan mennyt perille kokonaisena, vaikka se itselleni niin lähetyshetkellä näkyi. Tästä syystä osa tuotteista saapui minulle väärin personoituina. Vaikka kyseessä olikin pelkkä materia ja maallinen asia, niin kyllähän se silloin harmitti. Balmuirille täydet pisteet siitä, että he todellakin selvittivät asian perin juurin ja sain lähettää heille virheellisesti personoidut tuotteet takaisin ja he puolestaan lähettivät minulle uudet ja oikein personoidut tuotteet tilalle. Täytyy sanoa, että tämä on yksi niistä harvoista kerroista, kun olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua. Voisinpa verrata tilannetta vaikkapa kesäiseen Espanjaan tekemääni kenkätilaukseen, jossa verkkosivuilla ilmoitetut kenkien sisämitat eivät pitäneet lainkaan paikkaansa. Sen sijaan, että he olisivat hyväksyneet reklamaation, olisi asiakkaan pitänyt lähettää tuotteet takaisin omin kustannuksin ja tilata uudet tuotteet uusilla postimaksuilla tilalle. 

Sydänavaimenperän lisäksi tilasin Cecil-korttikotelonCassidy-pikkulompakon ja Emelie-pikkulaukun

Verona-silkkihuivin värissä Coffee Cream olen saanut ystävältäni syntymäpäivälahjaksi. Huivilinkkiä etsiessäni huomasin, että sama huivi punaisena ja vaaleansinisenä on myynnissä puoleen hintaan. Vaaleansinisen sain toiveestani äitienpäivälahjaksi viime keväänä. Haaveissani on vielä saada konjakinruskea silkkihuivi. Sitä näyttikin olevan hieman eri mallisena myynnissä.

Kuukauden päästä Estelle on ollut käytössäni vuoden ajan ja säilynyt moitteettomassa kunnossa vaaleasta väristä ja päivittäisestä käytöstä huolimatta. Ajattelin tehdä vielä yhden postauksen liittyen Estelleen, joten jos aihe kiinnostaa, niin pysyhän kuulolla.

Viimeisen kuvan vaatetus:

kuopuksella:

äidillä:

2 comments

  1. Rouva H says:

    Hei! Kuule, minulle kävi samoin nimikoinnin kanssa: osa tuotteista oli väärin nimikoitu. Balmuir kuitenkin korjasi vahingon hienosti ja olen ostoksiin kovin tyytyväinen. Nyt minun pitäisi löytää Estelleen sisälaukku, saas nähdä mistä sellaisen löydän.

    Aurinkoisia syyspäiviä!

    • Miia says:

      Kiitos kommentistasi! Mielenkiintoista, että sinulle kävi samoin. Todennäköisesti heidän verkkosivuillaan on ollut joku virhe ja todellakin: hienosti virheensä korjasivat. Asiakaspalvelulle kymmenen pistettä. Olen ollut aikeissa tehdä postauksen juurikin tuosta Estellen sisälaukusta, mutta olen pohtinut, kiinnostaako aihe lukijoita. Kuvat otin jo elokuun alussa, joten taidanpa kuitenkin sen postauksen tehdä. Jää siis kuulolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *