Viime hetken vinkki

KappAhlissa on vielä tänään kaikki lastenvaatteet (paitsi Newbie) osta kolme maksa kaksi -tarjouksella. Olen aiemminkin kertonut, että tykkään Hampton Republic 27 -malliston hintalaatusuhteesta sekä tyylistä ja värimaailmasta. Tällä kertaa meillä on kuitenkin ollut suuri ongelma löytää meidän viidesluokkalaiselle housuja ja päätinkin tarttua tähän tarjoukseen. Kuten tiedätte, en ole collegehousujen ylin ystävä ja toivoinkin, että löytäisimme joitakin “puolisiistejä” kouluhousuja pojalle. Ehdimme kauppaan tänään kymmenen minuttia ennen sen sulkemisaikaa, joten housujen sovittaminen tapahtui pikavauhdilla. Liikkeessä ei ollut samoja hyviksi havaittuja housuja kahta paria, joten päädyimme ostamaan samat housut kahdessa eri koossa (heti sopivat ja kokoa isommat) sekä heti käyttöön tulevat toista mallia olevat housut. 

Kuten olen kertonut, meidän viidesluokkalainen on hyvin herkkäihoinen aivan kuin minäkin. Hän kommentoi yleensä ihan ilman pyytämistäkin miltä vaate tuntuu ihoa vasten. Sovitimme siis KappAhlin farkkuja, jotka tuntuvat collegehousuilta niiden joustavuutensa ja pehmeytensä vuoksi. Ulkonäöltään housut ovat mielestäni juurikin sellaiset puolisiistit, joita kouluhousuilta toivon ja ne käyvät hyvin sekä sisälle että ulos. Toisaalta sitten kun ilmat kylmenevät ja siirrytään käyttämään erillisiä ulkohousuja, on nekin miellyttävä pukea pehmeiden ja joustavien housujen päälle. Arvelin, että poika ei välttämättä tykkäisi housujen kapeista lahkeista, mutta nekin kelpasivat, koska ne joustivat ja siitä syystä ne oli helppo pukea ja riisua. Kapea lahje estää kuitenkin housujen nousemisen ylös etenkin silloin, kun niiden päälle puetaan ulkohousut.

Yllä oleva farkkumalli on Joggerjeans slimfit ja samat housut väljemmällä mitoituksella vyötäröstä ja pepusta (pituus kuitenkin sama) Farkut X-Wide slimfit. Tuo X-Wide tarkoittaa aina väljempää mitoitusta. Kumpaakin farkkua löytyy myös mustina. Poika tykkäsi tästä mallista, joten nämä kotiutuivat meille sekä koossa 158cm että jemmaan koossa 164cm, koska kokoa 158cm ei ollut liikkeessä kuin yhdet.

Näitä Hampton Republic 27 -malliston joggerjeanseja en ehtinyt siinä kiireessä edes nähdä, mutta verkkosivujen mukaan näidenkin kerrotaan olevan joustavat ja kuin collegehousut jalassa.

 

Tämä Joggerjeans oli toinen malli, jota ehdittiin sovittaa ja näistäkin poika tykkäsi, joten ostettiin nämä kolmansiksi farkuiksi. Kaikki valitsemamme farkut maksoivat normaalihinnaltaan 29,99€, joten saimme 60€:lla kolmet farkut ja hinnaksi jäi silloin 20€/kpl.

Tätä perusfarkkumallia jäin vielä pohtimaan ja muistelin, että meillä saattaa tällaiset jossakin koossa olleetkin. Vastaavaa farkkua löytyy myös X-Wide-mallisena eli hieman väljemmällä mitoituksella vyötäröstä ja pepusta. 

Kaikki KappAhlin poikien farkkumallit koossa 134cm – 170cm löydät linkin takaa. Itse ajattelin vielä illalla pohtia, teenkö lisätilauksen verkkokaupan kautta vai pärjäämmekö näillä.

Eikä hätää, vaikka luet tätä viime hetken vinkkiä vasta maanantaiaamuna tarjouksen mentyä jo umpeen, sillä olen takuuvarma, ettei menee montaakaan viikkoa, kun KappAhlilla on jälleen joku lastenvaatetarjous meneillään. Vaikke Newbie-mallisto kuulunutkaan tähän tarjoukseen, nappasin liikkeestä mukaani kuopukselle parit “naruhousut”, koska edellinen koko on jäänyt pieneksi ja housulaatikko ammottaa tyhjyyttään. Naruhousut ovat yhdet kuopuksen lempihousuista ja niille on paljon käyttöä päiväkotiarjessa. Seuraavaksi on vuorossa puolisiistien canvashousujen etsiminen viidesluokkalaiselle. Katselin jo H&M:n mallistosta näitä housuja tummansinisinä ja beigeinä, mutta laatu arveluttaa. Nextillä oli viime katsomalla erittäin vähän kokoja saatavilla, mutta ehkäpä ovat päivittäneet valikoimiaan. Zaran valikoima pitäämyös tarkistaa. Name Itin jo katsoin, mutta sieltä ei löytynyt sopivia. Löytyisikö teiltä vielä joitakin suosituksia isompien poikien housuille (koko 158cm ylöspäin)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *