Päiväkotiin, osa 1: Päiväkotitarvikkeet pähkinänkuoressa

Aloitin jo kirjoittamaan postaussarjaa päiväkotiin tarvittavista vaatteista ja muista tarvikkeista, mutta koska siitä tuttuun tapaan tuli liian pitkä ja jo lähtökohtaisesti useamman postauksen pituinen, päätinkin aloittaa tämän postaussarjan hieman nurinkurisessa järjestyksessä. Eli teenkin ensin tällaisen lyhyemmän ja luettolomaisen postauksen teemalla “Päiväkotitarvikkeet pähkinänkuoressa” ja avaan sitten noissa myöhemmissä saman sarjan postauksissa tarkemmin tarvikeluettelon sisältöä. Päädyin tähän ratkaisuun myös siitä syystä, että melko monessa perheessä päiväkodin aloittaminen ajoittuu elokuun alkuun eikä koko postaussarjani ehtisi millään siihen mennessä valmiiksi. Samalla teen myös itselleni valmiiksi luetteloa eli mitä pitää alkaa kuopukselle kerätä valmiiksi.

Lista pohjautuu omien lasteni päiväkotitaipaleille (esikoinen aloitti päiväkodissa elokuussa vuonna 2002 ja kuopus aloittaa nyt elokuussa 2020 viimeisen päiväkotivuotensa) eikä varmasti ole täysin kattava. Eri päiväkodeissa on lisäksi eroja mukaan tarvittavien tarvikkeiden suhteen. Näistä syistä toivoisin, että jättäisit mielellään kommenttiosioon viestin, jos huomaat listassani puutteita, niin voi niiden perusteella täydentää luetteloa.

Päiväkotitarvikkeet pähkinänkuoressa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *