Tarramonsteri

Itselleni on käynyt usein niin, että vasta sillä hetkellä, kun pitäisi alkaa merkitä lasten vaatteita ja tarvikkeita päiväkotia ja koulua varten, huomaan, että nimitarrat ovat käyneet vähiin. Siitä syystä ajattelin tulla muistuttamaan sekä teitä lukijoita että itseäni uuden nimitarratilauksen tekemisestä hyvissä ajoin.

Viime syksyisessä Kouluun-postauksessa kerroin hieman meidän nimitarrojen käytöstä. Olen ollut erittäin tyytyväinen Tarramonsteri-nimitarroihin. Isojen poikien ollessa pieniä ompelin kankaiset niminauhat kaikkiin päiväkotivaatteisiin ja -asusteisiin. Huh, olipa älyttömän kova työ! Silittämälläkin olisi osaa merkeistä voinut kiinnittää, mutta tyydyin ompelemaan. Vieläkin saattaa tulla vastaan etenkin villasukkia ja sadevaatteita varustettuna esikoisen kankaisilla niminauhoilla. Löydettyäni pikkupoikien päiväkotiuran alkuvaiheessa Tarramonsterin tarrat, en ole enää kokenut tarvetta vaihtaa tai kokeilla muita vastaavia. Olen ostanut pojille ainoastaan Mini Pilkku -tarroja. Itselleni olen ostanut nimitarrapaketin, jossa on sekä näitä pieniä pyöreitä tarroja että suorakaiteen mallisia tarroja. Kyseessä taitaa olla tämä Mini Monsterin pakkaus

Lisäksi minulla on tämä mielestäni aika suloinen Teemapakkaus Marjassa. Omalla nimelläni varustettuja tarroja käytän vaikkapa työpaikalle viemissäni peleissä, kirjoissa ja muussa materiaalissa.

Katselimme juuri poikien kanssa mahdollisia kuva- ja taustavärivaihtoehtoja uusiin tarroihin. Jääkarhupoika ihastui tähän uuteen pandakuvaan. Hän tykkää yhä kovasti aiemmin hänellä olleesta kuumailmapallokuvasta eikä osaa nyt päättää kumman valitsisi tällä kertaa. Hänellä on ollut myös jalkapallo- ja pöllökuva tarroissa. Muistan miten kuopus oli ehkäpä kolme vuotta sitten kateellinen veljensä jalkapallotarroista ja kävi niitä salaa kiinnittämässä myös omiin vaatteisiinsa, lähinnä lakkeihin. Siinä sitten eräänä aamuna ihmettelin, miten olen muka laittanut kahteen samanlaiseen ja -kokoiseen lakkiin jääkarhupojan tarrat. No, syy selvisi…

Kuopuksella oli ensin puputarroja ja niiden loputtua olen tilannut jo pariin otteeseen paketillisen yllä näkyviä Ajoneuvot-teemapakkauksia. Teemapakkauksia on yleensä saatavilla pelkkinä “Mini Pilkkuina” tai sitten tuollaisina “Mini Pilkkujen” ja “Mini Boxien” yhdistelmäpakkauksena. Kuopus on tykännyt kovasti näistä ajoneuvotarroista. Yksi asia kuitenkin kannattaa miettiä ennen kuin valitsee teemapakkauksen tarrat. Itse on hoksannut sitä ennen kuin aloin tarroja kiinnittää kuopuksen vaatteisiin. Pienelle lapselle, joka ei vielä tunnista omaa nimeään, voi olla helpompi tunnistaa omat vaatteensa/tavaransa samana toistuvan kuvan ja värin avulla. Koska teemapakkausten tarroissa on käytetty useita eri kuvia ja pohjavärejä, voi se vaikeuttaa tunnistamista. Tämä oli siis vain oma ajatus, lapselle sillä ei ole tuntunut olevan väliä ja varmaankin hän jo siinä vaiheessa tunnisti tarroista myös nimensä. 

Nähtyäni ensimmäisen kerran tämän uuden Seilori-teemapakkauksen ihastuin siihen oitis. Yritin sitä äsken vähän näyttää pojille, mutta kukaan ei ainakaan heti siihen syttynyt. Eivät tuominneetkaan, mutta eivät ainakaan heti sitä valinneet. Tätä on myynnissä sekä yllä näkyvän kuvan kaltaisena että pelkkinä “mini pilkkuina”.

Nallekarhupoikani muisteli, että hänellä olisi ollut ensimmäisenä tarranaan robotin kuva, jonka jälkeen hänellä on ollut tässä Sportti-teemapakkauksessakin näkyvä koripallotarra juurikin tuolla samalla limenvihreällä pohjavärillä.

Meidän perheen eläinfanit tykkäisivät takuulla myös näistä eläinaiheisista teemapakkauksista eli Maatilan väestäMetsäläisistä ja Afrikan eläimistä

Esikoinen olisi aikoinaan takuulla tykännyt näistä avaruustarroista. Kaiken lisäksi vihreä on ollut jo pikkupojasta lähtien hänen lempivärinsä. Toiseksi vanhin olisi todennäköisesti valinnut pikkupoikana ajoneuvotarrat tai sitten jotkut eläintarrat. Urheiluun liittyvät pallot ja mailat olisivat myös voineet olla hänelle mieleen. 

Vaikka olenkin nyt esitellyt lähinnä näitä teemapakkauksia, ovat mielestäni samanlaisina tosituvien tarrojen pakkaukset jopa parempi vaihtoehto kuin nämä. Yksittäisistä tarroista on valittavissa myös isommille lapsille tai aikuisille sopivia tarroja. Esimerkiksi meidän lukiolainen voisi hyvinkin merkitä pianonuottinsa mustavalkoisilla tarroilla, joissa on nuottiavaimen kuva. Silloin voisi tosin olla järkevämpi valita suorakaiteenmuotoiset nimitarrat.

Etäkoulun aikoihin markkinoille tuli myös tällaiset Tsemppaustarrapakkaukset. Nämä tarrat eivät ole konepesukestäviä eli ne eivät käy nimikointiin, vaan toimivat tavallisten tarrojen tapaan. Saatavilla on myös järjestelyyn liittyviä järjestelytarrapakkauksia neljässä eri värivaihtoehdossa sekä viisi erilaista hoivakotitarrapakkausta. Myös rakentajat ovat saaneet kolme erilaista pakkausta.

Suurin osa Mini Pilkku -tarroista maksaa 22€/80 tarraa. Itse olen liittynyt Tarramonsterin uutiskirjeen tilaajaksi ja sitä kautta sähköpostiini kilahti juuri -15% -alekoodin koskien koko verkkokaupan valikoimaa. Ehkä sinäkin olet uutiskirjeen tilaaja tai voit nyt liittyä tilaajaksi. Tuo uusin koodi oli voimassa vain 27.7.2020 asti. Yritän ainakin itse saada tilauksen tehtyä tuohon mennessä, jolloin uskoisin myös tarrojen ehtivän valmiiksi ja perille ennen elokuun puoliväliä ja arjen käynnistymistä.

Haluaisitteko jakaa oman nimikointitarrasuosikkinne?

Kaikki postauksen kuvat on otettu Tarramonsterin sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *