Poikien kesäpäivän asu 6

Lomaviikon lopuksi vietimme muutaman päivän serkkujen luona. Kotimatkalla poikkesimme Tiirinkosken Tehtaalla. Jos et ole vielä käynyt siellä, niin suosittelen lämmöllä. Joitakin vuosia sitten meidät sai valitsemaan Tiirinkosken Tehtaan välietapiksi matkalla Helsinkiin, koska luin jostain, että sieltä saa vohveleita myös gluteenittomina. (Tosin viimeksi minulta kysyttiin, että pitääkö vohvelini paistaa erillisellä gluteenittomien vohveleiden raudalla…siitä hieman miinuspisteitä). Kuten olen ennenkin kertonut, allergiani aiheuttavat erityisesti reissuissa suurta päänvaivaa ja monesti myös harmia.

Ylempänä kuvassa on gluteeniton vohveli ja alempana tavallinen. Vohveleihin saa valita erilaisia täytteitä.

Vohveleiden jälkeen pojat tykkäävät katsella Tiirinkosken Tehtaan pihapiirin eläimiä, jolloin minä saan mahdollisuuden kierrellä ja ihastella myynnissä olevia sisustustuotteita ja vaatteita. 

Katseltavaa todellakin riittää. Eniten pidän Tine K:n ja Odd Mollyn valikoimista.

Tänä kesäpäivänä pikkupojilla oli yllään Zara Kidsin haaleanvaaleansiniset lyhythihaiset vaarinpaidat (samat kuin meillä on valkoisina), H&M:n farkkushortsit henkseleillä, Kavatin tummansruskeat nahkasandaalit ja POPin tummansiniset lätsät. Isommalla pojalla on KappAhlin Hamptonin vaaleandeniminsininen pikeepaita ja tummansiniset chinoshortsit sekä ruskeat Björn Borgin nahkatennarit.

Äidillä on yllään vaaleansininen Gantin pikeemekko ja Caloun kengät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *