Poikien kesäpäivän asu 5

Aittayöpymisestä selvitty (koski lähinnä minua) ja aika siirtyä kohti seuraavan päivän seikkailuja.

Vuorossa oli yksi kesän lempikohteistani eli Porvoo.

Aiemmin kävimme aina Tee- ja Kahvihuone Helmessä, jonka porkkanakakku oli vastustamattoman herkullista. Vilja-allergiani myötä itselleni sopiva valikoima kävin kovin onnettomaksi, joten jouduimme vaihtamaan kahvilaa. Löysimme uuden Porvoon puolelta uuden helmen, nimittäin Cafe Cabriolen. Pelkästään kakkuvalikoimaa vitriinin läpi katsellessa, voisi viettää enemmän kuin tovin. Tästä ihanasta kahvilasta olen löytänyt itselleni sekä sopivaa lounasta että kahvikakkua jopa niin, että on ollut valinnan vaikeuksia. 

Tämän kesäpäivän asuiksi pojille valikoituivat beiget KappAhlin Hampton-malliston shortsit, paitsi isoimmalla pojalla Lindexin beiget shortsit. Paitoina pikkupojilla oli Zara Kidsin vaarinpaitatyyppiset valkoiset lyhythihaiset paidat ja isoimmalla pojalla barcelonalaisesta tavaratalosta ostettu valkoinen peruspikeepaita. Pikkupoikien konjakinruskeat lätsät ovat Zara Kidsin, isoimman pojan tummansinisen lippiksen alkuperää en muista. Poikien sandaalit ovat Kavatin ja tennarit Björn Borgin. Kuopuksen kamelinruskeat henkselit ovat La Coqueta Kidsiltä.

Äidin pellavamekko on Benettonilta ja kengät Caloun. Poikien tikkunekut ovat Skafferista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *