Etäsulhaspoika

Saimme jo talvella kutsun juhannushäihin. Sitten tuli korona ja sotki suunnitelmat. Onneksemme saimme mahdollisuuden osallistua etähäihin! Etäkoulu, etätyöt, etäpianotunti, etäkuvataidekoulu ja niin edelleen, saivat aivan ihanan lisän tuohon etänä toteutuvien tapahtumien listaan.

Jääkarhupoikamme on morsiamen kummipoika ja minä morsiamen kummitäti, joten sonnustauduimme etänäkin juhlatunnelmaan. Pojan oli tarkoitus toimia sulhaspoikana häissä, joten nyt hän pääsi etäsulhaspojaksi.

Ihana hääpari lähetti sulhaspojalle häätunnelmaa kotiin. 

Viehe oli pojalle niin tärkeä, että hän halusi hääjuhlan päätteeksi laittaa sen talteen arvokkaalle paikalle “jääkarhuhyllyynsä”.

Sulhaspojan juhlavaatteet kuuluvat samaan sarjaan tämän vapputakkina käytetyn vaaleansinisen bleiserin kanssa. Valitettavasti en löytänyt H&M:n poikien juhlavaatevalikoimista tänä vuonna vaaleansinistä liiviä enkä pukushortseja. Pukuliivi löytyi tummansinisenä ja mustana ja pukushortsit tummansinisinä. Lisäksi löysin pellavanvärisen liivishortsijuhlapaitarusettisetin.

En muista enää, koska ostin pojille ensimmäiset koot tästä juhla-asusta, koska meillä on näitä useammassa koossa ja kuopuksen asut ovat jo jääneet pieniksikin. Sen kuitenkin muistan, että juuri tämä sulhaspojan asu oli nallekarhupojalla yllään toiseksi vanhimman veljensä rippijuhlissa kaksi vuotta sitten. Myös mekkoni on sama kuin niissä juhlissa.

Rusetti on myös H&M:lta, valkoinen kauluspaita on Benettonin, sukat Condorin ja kengät Kavatin. Pojat ovat käyttäneet tämän asun kanssa myös polvisukkia.

Sen verran jännitti, että piti ottaa äitijääkarhu turvaksi <3

Kiitos hääparille, että saimme olla mukana ikimuistoisessa juhlassanne!

Onko teillä muilla juhlia tälle kesälle? Pystytäänkö ne viettämään normaalisti vai tarvitaanko poikkeusjärjestelyitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *