Ihmisten ilmoille

Nämä ihanat aurinkoiset päivät ovat saaneet poikien hiukset kasvamaan ennätysvauhtia, joten ennen kunnon lomasesongin käynnistymistä päätin vielä varata pojille ajat parturiin. Keskiveli halusi viime kesän jälkeen kokeilla kasvattaa hieman pidempää hiusmallia, mutta päätyi nyt leikkauttamaan sen jälleen lyhyeksi.

Parturikeikka tarkoitti samalla pitkästä aikaa ihmisten ilmoille menoa, joten pihashortsien tilalle etsittiin shortsilaatikoista beiget KappAhlin Hampton Republic 27 -chinoshortsit. Niiden kaveriksi valikoituivat viimekesäiset Zara Kidsin valkoiset lyhythihaiset vaarinpaidat. Kavatin sandaalit puettiin tänä kesänä jalkoihin ensimmäistä kertaa. 

Poikien shortseihin liittyvän aiemmin kirjoittamani jutun löydät linkin takaa.

Omaa vuoroaan odotellessa tutkimme kuopuksen kanssa hänen uutta kesälomakirjaansa. Siinä riitti kyllä niin paljon kivoja tehtäviä, että odotusaika meni tosi nopeasti.

Oman vuoron jälkeen, seuraava veljeä odotellessa, annoin luvan “räplätä tablettia”. 

Poikien vaatteet:

Äidin vaatteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *