POPin housutarjous!

Polarn o. Pyretin sivuilta lainattua:

“Kaikki housut ota 2 maksa 1!

Koskee normaalihintaisia tuotteita. Tarjoamme edullisimman. Etu ei koske shortseja, uimahousuja, yksivärisiä leggingsejä eikä ulkovaatteita. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 19.5 asti myymälöissä ja verkkokaupassa.”

Piti jo aikaisemmin vinkata teille Polarn och Pyretin housutarjouksesta, jonka sain viime viikolla sähköpostiini. Tarjous on voimassa vielä huomiseen asti, joten jos on tarvetta laadukkaille housuille, niin kurkkaa tästä

Kokosin tähän muutamia vaihtoehtoja. Kerron samalla, jos meiltä löytyy kokemusta juuri niistä housuista.

POPin klassikkoraitakuosiset luomupuuvillaiset (100%) housut. Näitä saa myös puna- ja harmaaraidallisina sekä joissakin koissa vihreävalkoraidallisina.

Koot alkavat 44cm:stä ja päättyvät aikuisten XXL-kokoon (väristä riippuen). 

Tämän hyvän tarjouksen siivittämänä ajattelin ensimmäistä kertaa tilata tällaiset housut myös itselleni.

Näitä merinovillahousuja olen monesti suunnitellut ostavani lapsille, mutten ole vielä koskaan malttanut.

Sen sijaan pojilla on käytössä POPin merinovillapipoja ja tuubihuiveja. Niitä on käytetty paljon.

Villahousujen kohdalla pohdin sitä, että miten kauan polvet pysyvät ehjinä, sillä noista raidallisista pojat ovat jossain vaiheessa saaneet polvet puhki.

Koska nallekarhulle on POPin koko 146/152cm jäämässä pieneksi, ajattelin hieman ennakoida ja tilata hänelle ensi talvea ajatellen noista raidallisista housuista kokoa XS. Omia housujani ajattelin käyttää ihan vaan kotihousuina. Yleensä kuljen kotona joissakin vanhoissa farkuissa, joten nämä voisivat olla ihan mukavaa vaihtelua. Tarvittaessa kävisivät myös pyjamahousuista. Tähän mennessä minulla on ollut POPin aikuisten mallistosta äitiys- ja imetysvaatteita (joita ei taida enää saada) sekä trikoopaitoja, pyjamia ja tietenkin sukkia.

Minä joka en tykkää pussittavista kollegehousuista, suosin tällaisia puolisiistejä, mutta rentoja canvashousuja lapsilla koulussa ja päiväkodissa. Harmi vain, että näissä malleissa koot loppuvat usein jo kokoon 116cm. Esimerkiksi nyt olisin tykännyt kovasti noista yllä näkyvistä beigeistä housuista, mutta suurin koko olikin juuri tuo 116cm. 

Sinisten housujen malli on todella hyvä, mutta väri hieman arveluttaa. Ainakaan meillä ei tunnu löytyvän juurikaan sopivia värejä yhdistettäväksi tuohon kirkkaaseen siniseen. Lisäksi noitakin housuja löytyy vain kokoon 116cm asti. Joitakin vuosia sitten, kun tuota mallia oli saatavilla tummansinisenä kokoon 152cm, ostin niitä meille jemmaan kaikki tuon 116cm ylittävät koot. Samoja housuja meillä on/on ollut myös punaisina, vihreinä ja sellaisina farkunsinisinä.

Malliston vihreät cargo-housut eivät ole malliltaan minulle niin kovin mieleiset. Niistä löytyy kuitenkin kokoja 152cm:in asti. Hieman vastaavaa mallia (ilman noita ylätaskuja) oli syksyllä saatavilla sellaiset konjakinruskeat kanvashousut, jotka ostinkin pojille joulun jälkeisestä alennusmyynnistä.

Kanvashousujen kanssa samaa mallia ovat tällaiset “löysäfarkut”, joiksi poikien kanssa juuri näitä farkkuja kutsumme. Pojat käyttävät näitä todella usein kouluhousuina. Tekstin yläpuolella oleva malli on näistä ehkä suosituin, koska niiden lahkeensuun resori ei ole liian tiukka. Joissakin malleissa pojat moittivat sitä. Pukeminen ja riisuminen on silloin hankalampaa, mutta vastaavasti housujen lahkeet pysyvät paremmin paikoillaan, kun sisähousujen päälle pukee ulkohousuja.

Meillä on näitä “löysäfarkkuja” myös vuorillisina. Syksyisin ilmojen kylmetessä ne käyvät hieman pidempään sellaisenaan ja myöhemmin pitkisten kanssa. Lämpiminä talvina puolestaan niiden alle ei tarvitse pukea lainkaan pitkiksiä, ainoastaan sitten ulkohousut farkkujen päälle. Juurikin “löysäfarkuista” puuvillavuorilla on tullut nallekarhupojan suosikkikouluhousut.

Noita vaaleita farkkuja harmailla resoreilla meiltä löytyy myös monessa eri koossa. En olisi alunperin niitä edes ostanut juurikin tuon vaalean värin (ja harmaan resorin) vuoksi. Löysin ne kuitenkin niin hyvällä alella jonkun kesän loppualesta, että päätin kokeilla, meillä kun tämänmallisille housuille on paljon käyttöä. Loppujen lopuksi sain yllättyä niihin positiivisesti, sillä väri sopi yllättävän monen yläosan kanssa ja näille vaaleammille “löysäfarkuille” on ollut paljon käyttöä. Tilasin niitä jopa lisää jostakin toisesta alesta.

POPin “löysäfarkuista” mainittakoon vielä se, että ne ovat olleet käytössä pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten. Ne ovat siis kelvanneet myös perheemme herkkäihoisille. Tuo puuvillainen vuoriosa on osaltaan parantanut “ihotuntumaa”.

Perusfarkuista löysin mallistosta useampaakin eri pesua sekä mitoitusta. Niitä on saatavilla mm. superslim-, slim- ja regular-mallisina. Loose-mallisina löytyi nuo ylempänä esitellyt “löysäfarkut”.

Itse pidän eniten tummasta pesusta farkuissa, koska ne käyvät kaikkien yläosien kanssa ympäri vuoden. Viime aikoina olen alannut lämmetä myös tuolle vaaleammallekin pesulle, mutta en nyt ainakaan vielä koe tarpeelliseksi niitä ostaa.

Meillä pojat käyttävät perinteisiä farkkuja lähinnä kaupunkifarkkuina.

Farkkuhaalarit ovat viehättävät ja etenkin vauvalla ja taaperolla olen käyttänyt niitä paljon jo esikoisen vauva- ja taaperoajoista lähtien.

Sitten kun vaippa on jäänyt pois ja lapsi on käynyt itsekseen vessassa, olen ajatellut, että haalarimalli on liian hankala käyttää.

Kuopukselle nämä olisivat kyllä taatusti tosi kivat.

Harmikseni POPin mallistossa oli tänä keväänä chinot vain tummansinisinä. Toki ne ovat vaaleita monikäyttöisemmät ja juhlavammat, mutta silti sitä aina kevääksi odottaa myös beigejä.

Uskon, että meillä löytyy tällä hetkellä kumpaakin väriä jemmasta veljien vanhoina.

Unohdin vielä sanoa, että lähes kaikissa POPin housuissa on kuminauhasäätö vyötäröllä.

Millaisia kokemuksia teillä on POPin housuista?
Onko joistakin malleista tullut erityisiä suosikkeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *