Tällä kertaa päätimme äitienpäivän kunniaksi tehdä pienen brunssikattauksen. No, ehkäpä tämä kattaus ei nyt aivan käynyt brunssista, hotelliaamiainen voisi olla osuvampi nimitys, mutta me ”leikimme” olevamme brunssilla.
Minä, joka olen ehdottoman tarkka silittämisestä, päätin täysin poikkeuksellisesti kokeilla laittaa pöytään silittämättömän pellavapöytäliinan. Se teki mielestäni tunnelmasta jotenkin rennomman. En ehkä pystyisi tähän aina, mutta ei se nyt niin pahakaan ollut. Vai mitä mieltä olette? Liina on sama Balmuirin valkoinen pellavapöytäliina, joka on näkynyt ainakin ylioppilasjuhlakattauksessa ja joulun ajan kattauksissa. Ja uskokaa tai älkää Marseille-pala(sappi)saippualla ja 60 asteen pesukonepesulla liina on tullut aina uudelleen valkoiseksi lukuisista tahroista huolimatta.