Pieni vappupiknik

Lähdimme vappupäivänä pienelle ajelulle pikkupoikien kanssa. Ilmapallot täyttivät peräluukun, sillä ajattelimme ottaa muistoksi muutaman kuvan tämänvuotisista palloista, jos löytäisimme sopivan – ja näissä oloissa myös turvallisen – kuvauspaikan. Pakkasimme mukaan myös piknik-korin sisältönään ainoastaan simaa ja munkkeja. Voisimme viettää pienen piknik-hetken, mikäli löytyisi joku sopiva paikka, jossa voisi olla vain oman perheen kesken. Jos ei olisi löytynyt, olisimme viettäneet minipiknikin omassa pihassa. 

Kuten kuvista näkee, tässä puistossa ei ollut ketään muita meidän lisäksi. Ainoastaan lähempänä rantaa kulki lenkkeilijöitä.

Pieni poika ja pieni kori. Hieman isommat pojat ja isompi korin, yhteisvoimin tosin.

Muutamaa juoksuaskelta ei voinut mitenkään vastustaa 🙂

Jääkarhu- ja nallekarhupoika halusivat talven aikana alkaa kasvattaa hiuksiaan ja muuttaa hieman hiusmalliaan. Koronan myötä toive on enemmän kuin toteutunut, sillä varsinkin nallekarhuni hiukset ovat päässeet jo liiankin pitkiksi. Nyt kun koulut jälleen avaavat ovensa, täytynee alkaa harkita parturikäyntiä.

Mummin tekemät hienonhienossa sokerissa pyöritetyt munkit maistuivat pienille herkkusuille. Minäkin sain gluteenittomia munkkeja. Nam!

Tämän puiston maisemissa on otettu meidän hääkuvat reilu 20 vuotta sitten. Siksi mielelläni palaan juuri tämän puiston tunnelmiin yhä uudelleen ja uudelleen. 20-vuotishääpäivänämme otimme tässä puistossa perhekuvia. 

Kerron tarkemmin näistä poikien “vappuvaatteista” seuraavassa postauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *