Joulukuun seitsemästoista: Lahjavinkkejä miehelle

Mies on toivonut joululahjaksi uuden lumikolan. Näitä Fiskarsin kolia näyttäisi löytyvän ainakin Prismasta. Mietin vaan, että kuinkahan tämän paketoisi, ettei sisältö heti paljastuisi 😉

Viime vuoden aikuisten lahjatoiveissa oli tämä sama Arabian 24h -sarjan valkoinen 5 dl:n muki. Olemme todenneet nämä hyviksi mukeille sekä lattekahville että iltateelle. Mukeja saisi olla enemmänkin, joten tämä olisi hyvä lahja miehelleni.

Täältä ajattelin hakea hyväksi havaittua iltateetä. Etsinnässä on vielä sopiva teesihti. Sellainen saattaisi löytyä ihan vaan marketistakin. Tuolta Liisa Koskelta voisi löytyä myös jotain sopivaa herkkua lisukkeeksi teehetkelle, vaikkapa tryffeleitä.

Kirjalahja kuuluu jouluun myös miehelle. Esikoinen sai kummeiltaan tämän Thomas Eriksonin kirjasarjan ensimmäisen kirjan eli Idiootit ympärilläni. Miehenikin luki sen. Lisäosat voisivat olla hyvä vaihtoehto joululahjakirjaksi. Kirjat löydät vaikkapa Adlibrikseltä

Vaikka tässä pipo onkin naisen ja lapsen päällä, löytyy tästä Lykkelitenin Familjens sotarmössasta kokoja koko perheelle. Pipo-ohjeen voi tilata tuosta linkistä, kuva on myös sieltä. Ennen joulua voisi vielä ehtiä pipon neuloa, mutta huivi jäisi kyllä sitten suosista välipäivien puuhiksi. Uudet kunnolliset ja lämpimät nahkakintaat ovat aina tervetulleita Suomen talvisäähän. Kuvan hanskat löytyivät Stockmannin valikoimista. (Lisäsin muuten talvihanskat myös eiliseen naisen joululahjatoivepostaukseen.)

Meillä miehen jokavuotisina lahjatoiveina ovat ihan perusalusvaatteet, kuten  valkoiset t-paidat ja mustat bokserit.

Merinovilla-alusasu, paita ja housut, voisi myös olla hyvin mieluinen ja käytännöllinen lahja. Kuvien vaatteet ovat Ruskovillan.

Viime vuotiset vinkit – jotka olisivat sellaisenaan käyneet suoraan tällekin vuodelle – löydät täältä.

Millaisia lahjaideoita teillä on miehille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *