Joulukuun kuudestoista: Lahjavinkkejä naiselle

Vuosi sitten tein postauksen lahjavinkkejä aikuisille ja kun kävin sen äsken lukemassa, olisin voinut tehdä täsmälleen samanlaisen lahjavinkkilistan tänäkin vuonna. Ajattelin nyt kuitenkin tehdä ihan vain itseäni ajatellen pienen lahjatoivelistan. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä te muut naiset toivotte joululahjaksi tänä vuonna.

Kerrottakoon vielä, että laitan tähän postaukseen nyt ihan konkreettisia materialistisia toiveita, vaikka kannatankin ehdottomasti myös aineettomia toiveita ja lahjoja, kuten tuossa viime vuotisessa postauksessa kerron.

Toivoisin kovasti saavani joululahjaksi tällaiset heijastinvaljaat. Tuolla pimeydessä kun käy kävelyllä, on aivan pakko käyttää heijastimia. Tähän saakka olen käyttänyt jättisuurta heijastinliiviä, mutta tällaiset valjaat olisivat kätevämmät ja “häiritsemättömämmät”. Valkoinen väri on suosikkini. Nopeastikin googlaamalla, löysin useita eri paikkoja, joista näitä valjaita voi ostaa. Samoin värejä oli useita. Hinta oli noin seitsemän euroa. Nämä valjaat ovat Minimanista.

Kirjalahja on aina mieluinen. Tällä hetkellä kiinnostaisi lukea Liisa Keltikangas-Järvisen kirjoja, erityisesti näitä temperamenttiaiheisia. Olen näitä toki jo aikaisemminkin lukenut, mutta en ole ostanut niitä omakseni ja nyt on herännyt uudelleen kiinnostus lukea näitä ehkäpä hieman eri näkökulmasta ja elämäntilanteesta katsottuna. Adlibriksestä näytti ainakin löytyvän hyvä valikoima Keltikangas-Järvisen kirjoja.

 

 

Jokavuotinen kestojoululahjatoive on ehdottomasti nappiyökkäri! Suosikkivärini on vaaleansininen pyjama valkoisilla raidoilla. Kuvan pyjama on Lexingtonin, mutta muutkin käyvät. Yllättävän laadukas on ollut esimerkiksi Lindexin juuri toiveväreissäni oleva nappiyökkäri.

Tämä Part Twon Viveca-neulemekko juuri tässä kauniissa beigen sävyssä olisi unelma lahja. Mekkoa löytyy ainakin täältä.

Olen kuullut paljon hyvää Marks & Spencerin kashmireneuleista, mutta minulla ei ole niistä vielä omakohtaista kokemusta. Nykyinen kashmireneuleeni on ollut niin kovassa käytössä – toisinaan jopa yötä päivää – että se varmaan pian ratkeaa lopullisesti liitoksistaan. Värimaailma jatkaa myös neuleissa tuttua ja turvallista sävyä. Marks & Spencerin neuleet löydät Sokokselta.

Syyskuisten teekutsujeni innoittajana odotan kovasti Downton Abbey -elokuvan ilmestymistä dvd:nä/blueray:nä. Sen voi ennakkovarata täältä. Tulevasta lahjasta voi ilmoittaa lahjan saajalle vaikkapa lahjaksi käärityllä kortilla. Ellei millään malta odottaa tammikuuhun asti, voi toivoa lahjaksi kaikki kuusi tv-sarjana esitettyä kautta. Mikäpä mukavampaa joululomapuuhaa kuin Downton Abbey ja neuloosi <3

 

Monenlaiset ja -kokoiset kovakantiset muistikirjat ovat minulle tärkeitä. Kannan aina käsilaukussani vähintäänkin minikokoista muistikirjaa. Erittäin edullisesti vihkoja ja muistikirjoja löytää Flying Tigerista (yllä). Kauniita muistikirjoja ja vihkoja voi löytää esimerkiksi Papershopista (vieressä) tai Hämeenpuiston vihkokaupasta.

Muutamana vuonna minulla on ollut tämä Hyvä vuosi -viikkokalenteri. Olen käyttänyt sitä epäsäännöllisen päiväkirjan tavoin eli silloin tällöin olen kirjoittanut muutaman virkkeen jonkun päivän kohdalle. Nyt olen alannut haaveilla sellaisesta viiden vuoden päiväkirjasta, jossa olisi myös pieni tila jokapäiväisille merkinnöille. Tuo Hyvä vuosi -“päiväkirja”kalenteri sopii hyvin myös vaikkapa kiitosllisuuspäiväkirjaksi, jonne voi joka ilta merkitä esimerkiksi kolme positiivista asiaa kuluneelta päivältä.

Muistivihkoa ja päiväkirjakalenteria voisin hyvin toivoa joululahjaksi.

Lahjakortti kukkakauppaan olisi ihana lahja. Nämä kuvat ovat upean turkulaisen kukkakaupan, Piia Jaalan, verkkokaupan sivuilta. Sieltä voi esimerkiksi tilata viikoittain vaihtuvan viikonloppukimpun. Meidän leveyspiirille voisi sopia lahjakortti, jolla voisi joko hakea yhden yksittäisen kimpun tai sitten sellainen, että jakaisi lahjakortin useammalle eri kimpulle ja hakisi kimppuja aina sopivalla hetkellä. 

Millaisia lahjatoiveita teillä on?

EDIT. Vasta poimiessani miehelle joululahjavinkkejä, muistin vielä yhden oman toiveeni. Tarvitsisin nimittäin uudet sormikasmalliset nahkahanskat talveksi, sellaiset todella lämpimät. Löysin Hestran mallistosta kaunista vaaleaa nahkaa olevat hanskat, jotka olisivat värin puolesta minulle oikein mieluiset. Sekkailin kuitenkin Stockmannin sivuilla ja päädyin nappaamaan sieltä tähän vinkkikuvaksi Uggin vastaavat vaaleat naisen talvinahkahanskat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *