Pojat ja (polvi)sukat osa 3

Aiemmat osat löytyvät näistä linkeistä: osa 1 ja osa 2.

Pääasiassahan olen tilannut poikien polvisukat täältä eli La Coquetalta.

Tällä kertaa pikkupoikien kevään/kesän juhlavaatteisiin tarvittiin kuitenkin sileät valkoiset polvisukat eikä niitä ollut La Coquetan valikoimissa. Päätinkin ensimmäistä kertaa kokeilla tilata sukat suoraan espanjalaiselta Condorilta. Voin sanoa, että sitä valikoimaa selatessani vierähti kyllä tunti jos toinenkin. Sekä lyhyitä perussukkia että polvisukkia (sileinä ja ribattuina) on valikoimissa huikeat 62 eri värisävyä!

Paketti tuotiin kotiovelle. Toimituksen saa maksuttomana, kun tilaus ylittää sata euroa. Päätin sitten samalla kertaa tilata myös kaikki puuttuvat koot sekä nilkkasukkia, joten postikuluja ei tullut lainkaan. Toimitus kesti noin viikon. 

Kaikki sujui moitteettomasti ja paketin sisältö vastasi tilaustani.

Sukat oli kääritty Condor-papereihin.

Ilokseni olen huomannut, että Condorin sukkia saa nykyään myös Suomesta. Niitä myy esimerkiksi Youngest Fashion ja Miniaisling

Valkoiset polvisukat ovat resoria lukuunottamatta täysin sileät ja ne ostin varta vasten tämän kevään juhlahousuihin sopiviksi. 

Olette varmasti huomanneet, että tämä ruskean sävy on tällä hetkellä erityisesti mieleeni. Olinkin iloinen löytäessäni tämän värin Condorin valikoimista. 

Kolmasluokkalaisen lempiväri on vihreä ja päätin valita hänelle yhdet sukat vihreinä. Täytyy kyllä todeta sama asia kuin aiemminkin vihreän värin kanssa, että oikean sävyn löytäminen on todella vaikeaa. Tämä svy on nimeltään “jade” ja vastasi kyllä hyvin verkkokaupassa näkyvää kuvaa. Oikeastaan etsin sellaista hieman vaaleampaa vihreää eli sellaista haaleanvaaleansinisen kanssa yhteensopivaa haaleanvaaleanvihreää, mutta vaikka sukkien värisävyjä oli hurjat 62, ei juuri sellaista vihreän sävyä löytynyt valikoimista. Päädyin sitten tähän jadeen, joka on mielestäni aivan kaunis murrettu vihreä. Hieman vaaleampana olisi juuri oikea sävy. Suklaanruskeat, kamelinruskeat ja vaaleansiniset polvisukat ovat täydennyksiä kokoihin.

Tämä konjakinruskea tai karamelli löytyy Condorin sävyistä nimellä “oxide” tai “rust”, suomeksi “ruoste”. Melko hyvin kuvaa myös tuo sana oikeaa värisävyä, joskin suomalaiseen korvaan ruosteenruskea ei kuulosta kovin miellyttävältä. Tai mitä mieltä te olette? Valitsisitko mieluummin karamellinruskean kuin ruosteenruskean? Entä konjakin vai ruosteen? No, nimestä viis, väri on joka tapauksessa onnistunut.

Tilasin siis samat “oxide”-sävyiset sukat sekä polvi- että nilkkasukkina. Vaaleansiniset nilkkasukat ovat olleet meillä kovin pidettyjä, etenkin kahden nuorimman käytössä, joten niitä tilasin muutamat lisää.

Tummansiniset nilkkasukat käyvät lähes kaikkeen ja niitä meillä onkin jokapäiväisessä käytössä POPin mallistosta (esim.tämä postaus). Jadenvihreitä nilkkasukkia eisaanut ribbversiona, joten tilasin ne sileinä, kuten valkoiset polvisukatkin. Suklaan- ja kamelinruskeat nilkkasukat ovat täydennystä olemassa oleviin kokoihin.

Luulen, että näillä sukilla pärjää jonkin aikaa 🙂 

Juhlasukista yhdessä muun juhlavaatetuksen kanssa toivon voivani tehdä jossain vaiheessa postauksen. Sanon toivon voivani, koska juhlien tiimellyksessä (ennen, jälkeen ja niiden aikana) ei aina välttämättä löydy sopivaa hetkeä kuvauksille. Saatte ehkä nähdä, millaisilta nuo valkoiset “sääret ja pohkeet” näyttävät juhlien jälkeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *