Pikkupoikien vaatehuoneessa osa 2: alatangot

Alatangoilla on pikkupoikien arkisemmat paidat ja neuleet niin, että kaksi nuorinta jakavat pidemmän alatangon ja keskimmäisellä pojalla on lyhyt alatanko.

Kuopuksen henkareilla on ensin lyhythihaisia pikeepaitoja: Polarn och Pyret, Lingon&Blåbär, Polo Ralph Lauren ja United Colours of Benetton. Pitkähihaiset pikeepaidat ovat kaikki Benettonin. Kuopuksen lempiväri on vaaleansininen ja sininen ylipäätään. Tänä talvena hän sanoi, ettei tykkää punaisesta, vaikka se onkin Spidermanin väri. Saattaa siis olla, että isoveljeltä peritty punainen pikee jää käyttämättä…

Pehmeääkin pehmeämmät jo viidennellä käyttäjällä olevat Lingon&Blåbärin ruutupaidat sekä POPin käännettävä farkkupaita ovat valikoituneet arkisempien kauluspaitojen joukkoon. 

Neuleosiossa on beige ZaraKidsin neulepaita ja La Coquetan tämän kevään neuletakki. Ruskea paksu vetoketjullinen villatakki on Girandolan. Tummansininen puuvillaneule on Benettonin ja neuletakki POPin. 

Alatangon paitojen alla oleville hyllyille mahtuu myös muutamia neulepaitoja pinoon. Koska hylly on 60cm syvä, sopii takaosaan lisäksi odottamaan esimerkiksi seuraavien kokojen paitoja.

Jacadin vaaleansinisissä lahjalaatikoissa on hyvä säilyttää poikien pellavaisia juhlalätsiä. Olen säästänyt noissa rasioissa myös silkkipaperit, joihin lätsät voi kauniisti kääriä. Mailegin pienimmät puput ja hiiret vartioivat rasioita 🙂 

La Coquetan monikäyttöiset kangaspussit olen esitellyt jo aiemmin ainakin tässä postauksessa. Tässä vaatehuoneen pussukassa säilytetään henkseleitä.

Ekaluokkalaisen alatanko näyttää melko samalta kuin nuoremman veljensä. Pikeepaitoja on hieman vähemmän, mutta Lingon&Blåbärin kauluspaitoja yksi enemmän, samoin neulerivissä on lisäksi sinivalkoraidallisena sekä neulepaita että -takki. Ne ovat POMPdeLUXin. 

Kolmasluokkalaisen alatangon tuntomerkkinä on vihreän värin lisääntyminen. Pikeepaidat ovat tuota vihreää värilisäystä lukuunottamatta pikkuveljien kanssa melko samankaltaiset. Kauluspaitoina on Lingon&Blåbärin paitojen sijaan vihreävalkoinen LegoWearin paita ja ruskeavalkoruudullinen Girandolan paita. POPin käännettävä farkkupaita on sama kuin veljillä. Neuleet kulkevat melko samaa linjaa kuin pikkuveljillä. Poikkeuksina ovat Gantin ruskeabeigeraidallinen neule ja iki-ihana kauniin vaaleansininen Jacadin neuletakki. Olen odottanut, että niitä tulisi uudelleen mallistoon vaaleansinisinä.

Seuraavassa postauksessa kurkistetaan tarkemmin ylätangoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *