Pääsiäiskorit

Kun kaikki pääsiäispupun piilottamat munat on löydetty, odottavat löytöpalkkiot pöydän alla. Tuttuun tapaan sieltä löytyy pääsiäiskorit kera yllätysten. 

Tiesittekö, että lapset rakastavat samoina toistuvia “yllätyksiä” vuodesta toiseen. Me aikuiset ehkä helposti ajattelemme samana toistuvan olevan tylsää, mutta lapsille pelkkä odottaminen tuo jännitystä elämään ja tuttuus puolestaan turvallisuutta.

Eräs ystäväni ja yhden lapsen kummitäti toi jo kesällä tällaisen ihanan paketin ulkomailta. Siitä asti olen säästänyt sen sisältöä tämän vuoden pääsiäiskoreja varten (vaikken olisi millään malttanut).

Vai mitä sanotte? Voiko olla enää suloisempia uninaamioita? 

Nallekarhu, kissa ja pupu.

Viimevuotiset Fabelabin pussukat saivat sisällökseen KappAhlin Hampton Republicin tähtikuvioiset t-paidat. En varsinaisesti ostanut niitä pääsiäiskoreja varten, vaan olin ostanut ne jo aiemmin jonkun tarjouskampanjan aikana kesää varten. Näillä mulla usein käy. Ostan jotain tarpeellista jemmaan ja sitten sen voi samalla hyödyntää pikkuyllätyksenä. Enhän viime vuonnakaan ssuunnitellut ostavani La Coquetan neulepaitoja pääsiäiskoreja varten. Tilaus vain sattui tulemaan juuri niihin aikoihin.

Oppi&ilo-tuotteet ostin Suomalaisesta kirjakaupasta jo helmikuussa, kun siellä oli niistä tarjouskampanja. Meillä on ollut näitä hyväksi havaittuja tuotteita jo vuosien ajan. Voin suositella! Kuopuksen koriin laitoin tuon punaisen puuhakirjan. Näille tuotteille tyypillistä on mahdollisuus tehdä samojatehtäviä yhä uudelleen ja uudelleen, koska niihin käytettävä tussi on pyyhittävissä. Koodipläjäyksen laitoin kolmasluokkalaisen koriin. Hän valitsi näitä talvella lahjoiksi kaverisynttäreille, joten arvelin, että hän voisi itsekin ilahtua samoista korteista. Ritaripaperinuket olen löytänyt vuosia sitten Ombrellinosta Helsingistä. Ne laitoin ekaluokkalaisen koriin, mutta oikeasti ajattelin, että ritarit ja koodauskortit voisivat olla alakoulupoikien yhteiset.

Tänä vuonna pojat valitsivat pääsiäisyllätysmuniksi tällaiset Kinderin puput. 

Suklaapupuja myytiin tarjoushintaan kahden paketeissa. Päädyttiin ostamaan viisi poikapupua ja yksi tyttöpupu puoliksi äidille ja isälle.

Puput odottivat pääsiäistä ruokailuhuoneen vitriinikaappien päällä. Kuinka ollakaan niistä syntyi leikki. Lähistöltä löytyneestä Megakille-kirjasta tuli sopivasti ruokapöytä ja suklaapupuperhe kokoontui syömään. Isäpupu oli kuulemma lähtenyt reissuun, joten yhden perheenjäsenen puuttumisellekin löydettiin selitys. Eivät siis olleet ihan kertakäyttötavaraa nämä puput 😉 Tätä pupuleikkiä jatkettiin monena päivänä.

Tässä on tämänvuotinen kuopuksen pääsiäiskori yllätyksineen.

Tässä puolestaan on ekaluokkalaisen kori.

Kolmasluokkalaisen korista näkyy parhaiten tuo roikkuva pupukoriste. Ne ostin Pentikistä tänä vuonna.

Isot pojille on myös varattuna pääsiäisyllätykset, mutta hieman eri muodossa.

Annetaanko teillä pääsiäisyllätyksiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *