La Coqueta

“Ihailen erityisesti brittien, ranskalaisten ja espanjalaisten tapaa pukea poikalapsiaan. Siellä myös pojat puetaan leikkisästi, söpösti ja tarpeen tullen juhlavasti.” Tämä on suora lainaus aiemmasta blogipostauksestani

Shortsihaalarit vauvoilla ja taaperoikäisillä pojilla, sen jälkeen chinoshortsit ja polvisukat leikki-ikäisillä ja sitten chinoshortsit vaikkapa Condorin nilkkasukilla tai kenkävalinnasta riippuen ilman sukkia.  

Pelkistetyt riihipaitatyyppiset pystykauluspaidat, puunapein varustetut neulepaidat ja -takit sekä viileämmille säille kunnon (villa)kangastakit. Huomaathan, että tässä tyylissä A-linjainen takki on yhtä lailla tyttöjen kuin poikienkin takki. 

Loaferit, nauhalliset nahkanilkkurit, nahkasandaalit ja kangaskengät kesään.

Olkaimet ja vyöt useammassa eri värissä, Condorin huippulaatuiset yksiväriset sukat useassa eri värisävyssä nilkka- ja polvisukkapituisina.

Yöpuvut.

Tykkään siitä, kun La Coquetan sivuilla on aina “Lookbook” ja “Look”, josta voi katsella valmiiksi rakennettuja asukokonaisuuksia. Niistä saa hyviä vinkkejä myös jo kotona olemassa olevien vaatteiden yhdistämiseksi. Tämän vaatemerkin ehdoton vahvuus on myös se, että siinä on mietitty valmiiksi koko kokonaisuus kengät ja paremmat ulkovaatteet mukaanlukien. Ainoastaan alusvaatteet, sukkia ja sukkahousuja lukuunottamatta, puuttuvat.

Tässä kevätkesä2019-mallistosta muutama oma suosikkini asukokonaisuuksista. Harmillista, että sain kuvat näkyviin vain näin pieninä, mutta tuosta linkistä pääsette katsomaan niitä tarkemmin. Tuo punaraitainen paita on saman mallinen neule, jonka tilasin pikkupojille viime kevään mallistosta. Tilasin kaikille kolmelle ne vaaleansinivalkoraidallisina ja yhdeksänvuotiaalle myös vihreävalkoraidallisena. Paitoja on käytetty tosi paljon. Vaikka nämä olivatkin suosikkeja kevään asukokonaisuuksista, varsinaiset suosikkituotteeni olivat kuitenkin eräät toiset neuleet.

Rapisevaan La Coqueta -kuvioituun paperiin kauniisti pakatut vaateostokset, malliston postikortissa käsinkirjoitetut kiitokset ja terveiset, La Coquetan kangaskassiin sujautetut pehmeydet.

Mitä nämä ihanuudet ovat? Ne ovat La Coquetan lastenvaatemalliston tuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu Espanjassa, mutta niitä myydään Lontoossa kolmessa eri liikkeessä sekä verkkokaupassa. La Coquetan takana on viiden lapsen äiti Celia Munoz.  Tästä voit lukea tarinan La Coquetan synnystä. Olen lukenut tuon tarinan useamman kerran ja joku siinä viehättää minua yhä uudelleen ja uudelleen. Ehkä siinä kohtaa omat ajatukseni rakkaudesta lapsiin ja lastenvaatteisiin sekoittuen ihailuun tuosta viisilapsisesta perheestä. Mikä huikea lahja onkaan ollut saada viisi lasta viiden vuoden sisään. Mikä mahtava lahja myös noille yhdessä varttuville sisaruksille.

Olen myös joskus unelmoinut, että voisin perustaa oman pikkuisen liikkeeni, jossa voisin myydä tämänkaltaisia suloisia lastenvaatteita. Valitettava tosiasia vaan on, ettei näillä leveyspiireillä sellainen ole kannattavaa. Ostajakuntaa ei ole. Siksi olenkin tyytynyt ihailemaan La Coquetaa ja muita upeita lastenvaatemerkkejä. Kerran pari vuodessa maltan tilata näitä ihanuuksia omille pojilleni. Niin tein tänäkin keväänä, mutta siitä juttua erillisessä postauksessa. 

La Coquetan Lontoon kolme liikettä ovat Hampstead Boutique, Notting Hill Boutique ja Battersea Boutique. Olispas ihanaa päästä joskus käymään noissa suloisissa pikku putiikeissa <3 

Pidän kovasta tästä hillitystä, yksinkertaisesta, neutraalista, lapsekkaasta, vanhatyylisestä, harmonisesta ja klassisestakin tyylistä ja laadusta. Entä sinä?

Yksi toive minulla olisi La Coquetalle: pliis pliis, valmistakaa vaatteita vielä yhtä kokoa isompina eli kokoon Y12 asti ja kenkiä kokoon 40 asti.  

Ps. Kaikki kuvat ovat La Coquetan sivuilta. 
Pps. Jos haluatte nähdä aiempien mallistojen asukokonaisuuksia, niin niitä löytyy ainakin Pinterestistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *