Uudenvuodenaattona

Kuvat ovat vuoden takaa.
Miten te vietätte uudenvuodenaattoa?
Meillä on joinakin vuosina ystäviä kylässä, joinakin vuosina ollaan omalla perhellä. Teemme tortillaa ruuaksi ja käymme ulkona polttamassa sädetikkuja. Pelaamme lautapelejä tai vietämme muuten aikaa yhdessä.  Aika harvoin jaksamme edes valvoa vuoden vaihtumiseen asti, etenkään lasten vauva- ja taaperovuosina.

Vuosi sitten kokeilimme vaahtokarkkien grillaamista kakluunissa.
Pojista se oli jännittävää ja hauskaa.

Ihailen erityisesti brittien, ranskalaisten ja espanjalaisten tapaa pukea poikalapsiaan. Siellä myös pojat puetaan leikkisästi, söpösti ja tarpeen tullen juhlavasti. 

Poikien polvisukat olen tilannut La Coqueta Kidsiltä. Kengät ovat jo tutuksi tulleet Kavatin nahkakengät. Meidän kengät on ostettu jo vuosia sitten, joten ainakaan äsken en löytänyt samanlaisia enkä vastaavia Kavatin valikoimista. Yritin linkata tähän jonkun toisen vastaavan kengän, mutta kuten varmasti kaikki poikien vanhemmat tietävät, niin ainakin koon 35 paikkeilla ja sen jälkeen, tästä maasta on äärimmäisen haasteellista löytää juhlakenkää pojalle. Täytynee palata vielä tähän aiheeseen myöhemmin.

Chinoshortsit ovat KappAhlin Hampton Republic 27 -mallistosta. Kuten peruschinohousutkin, niin chinoshortsitkin kannattaa hankkia sekä tummansinisinä että beigeinä. Niiden ympärille voi rakentaa useita eri asukokonaisuuksia. Jos haluaa hankkia vain yhdet chinot (housut ja shortsit), suosittelen tummansinisiä. Ne käyvät ympäri vuoden, kestävät hyvin likaa ja tahroja ja sopivat oikeastaan tarvittaessa joka tilaisuuteen, arkeen ja juhlaan. Tummansinisen ainut haittapuoli on se, että se haalistuu pesussa vaaleita sävyjä helpommin tai haalistumisen näkee paremmin. Viimeistään siinä vaiheessa näkee tuotteen laadun eli miten värit pysyvät kirkkaina ja alkuperäisinä. Täältä samat chinoshortsit beigeinä. Mallistoon chinoshortsit tulevat varmasti kevään aikana. 

Tummansiniset puuvillaneuleet ja valkoiset kauluspaidat ovat United Colours of Benettonilta. Kaikki kuvan vaatteet ovat tyypillinen esimerkki klassikkovaatteista, jotka ovat meillä siirtyneet veljeltä toiselle. Hintalaatusuhde on kohdillaan. Tällaisille klassikkovaatteille on kertynyt meidän perheessä vuosien aikana useita käyttökertoja.

Pikkupojat tekivät viime vuonna — ja tänä vuonna — yhdessä mummin kanssa kukin itselleen omat piparkakkutalot. 
Lapsuuden perheessäni oli tapana syödä piparkakkutalo aina uudenvuodenaattona. Sama tapa on siirtynyt myös omille lapsilleni. 

Tähtisadetta tulevaan vuoteenne!
Onnea, iloa, siunausta ja tähdellisiä hetkiä vuodelle 2019!

Huomenna blogissa lisää ajatuksia uudelle vuodelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *