Joulukuun kolmas: adventtiyllätykset

Kovin on nyt huonolaatuisia (harjoitus)kuvia (kiitos tämän jatkuvan pimeyden), mutta ei anneta sen häiritä. Meillä on tapana antaa ensimmäisenä adventtina lapsille pienet paketit. Lastenvaatteiden lisäksi tykkään kovasti lastenkirjoista ja siitä syystä niitä aika usein päätyy myös lahjoiksi. Pikkupojat saivat jouluaiheiset kirjat ja isot pojat liput kulttuurin pariin.

Kuopus tykkää Pete ja Pulmu -kirjoista. Ovatko ne teille tuttuja? Ilahduin, kun löysin muutaman uuden kirjan sarjasta. Kirjat ovat hyvin yksinkertaisia eli niissä on vähän tekstiä, mutta käsittelevät mukavalla tavalla pikkulasten pieniä suuria pettymyksiä ja tilanteiden ratkaisuja. Ennestään meillä on samasta sarjasta kirjat: Lätäkkö lattialla, Uusi ystävä, Yökylässä ja Iso ilmapallo. Tämän uuden kirjan ja yhden toisen uuden joulupakettiin tilasin Adlibriksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *